Sjećate se najstrašnijeg lifta u koji su samo najhrabriji ušli ovog Halloweena, e pa ovo Valentinovo stiže najslađi, najzaljubljeniji lift u Hrvatskoj.

Imamo još samo jedan dan do Valentinova, a to je idealan dan da svojoj voljenoj osobi na još jedan način iskažemo ljubav kroz male znakove pažnje koji će izmamiti osmijeh na licu i toplinu oko srca. 

Nevažno je li riječ o dečku, najboljoj prijateljici ili članu obitelji, smisao Valentinova je podijeliti ljubav sa svojim najdražima. Sve što vam je potrebno da biste taj dan proslavili na najljepši način čeka vas u Tower Centeru. Dragu osobu možete razveseliti bombonijerom, omiljenom čokoladom ili cvijetom. Osim slatkih iznenađenja, u dućanima Tower Centera očekuje vas raznovrstan izbor prigodnih poklona kao što je nakit, sexy rublje, parfem..

Lift u Tower Centeru

Uz sve to, ne propustite zaviriti i fotografirati se s voljenom osobom u liftu koja je prekrasna kulisa za najljepšu ljubavnu fotografiju. Sigurni smo da će biti i najfotogeničniji lift ovo Valentinovo pa ćemo ga viđati svuda po društvenim mrežama, ne zaboravite tagirati @tower.center,#loveTOWER. Ova atrakcija bit će postavljena od 13. veljače 2023.

Lift u Tower Centeru