Tower Center Rijeka i Novi list pripremili su poseban ljetni prilog Shopping s kuponima, pun inspiracija za nadolazeće tople dane, a prilog sadrži čak 35 atraktivnih kupona. U novom broju Novog lista koji izlazi u petak, 16. lipnja pronađite kupone s kojima možete uštedjeti i do 50%, od 16. do 25.lipnja 2023. u Tower Centru Rijeka.

Replay, Gerry Weber, U.S. Polo Assn, Amadeus Jeans, Ulla Popken, Galileo i Polleo Sport donose odlične popuste za obnovu vaše ljetne garderobe. U Aldu, ShoBeDo,Massu, PittaRossu, Salamanderu ili Alpini, pronađite obuću koja će vas oboriti s nogu. TrgovineTriumph i Lisca pobrinule su se za donje rublje iz snova. Tower Center uvijek misli i na klince, pa su tu popusti za – Ciciban, Froddo, Baby Center, Magic Baby.

Ako se želite počastiti ili tražite poklone, odličan izboru uvijek je nakita ili satova, a izbora je zaista dosta - Dicta Exclusive, Dicta Tower,Heta 1892 – Casio i Lotus, Heta 1892,Argentum i Prahir Fine Jewellery pripremili su posebne ponude samo za vas. Tražite li nove dioptrijske okvire ili sunčane naočale InterOptika je pripremila odličan popust, dok Mobia i Mobile Outfitters

Na svoju shopping listu stavite i posteljine, jastuke, madrace, ručnike, i vrhunsko posuđe jer ćete sve pronaći na odličnim popustima u trgovinama Posteljina.hr, Vitapur i Lonci i poklopci byBajde. Sve za uređenje doma pronađite i u salonu rasvjete Luce. Nismo zaboravili i na zaštitu za mobilne uređaje i ostale dodatne, uz Mobiu i Mobile Outfitters.

Nakon shoppinga predahnite uz kavu ili kuglicu sladoleda, a dobra ideja za zabavu svakako je kino ili Kooglana Food&Bar, koja također nudi popust na vege ponudu, idealno u ljetnim danima.

Tower Center Rijeka zaista je mjesto za sve. Stoga ne odgađajte ni trenutka! Požurite po odlične ponude i kupone iskoristite od 16. do 25. lipnja 2023. Ne zaboravite kupiti novi Novi list u petak,16. lipnja, a ako vam slučajno promakne, ne brinite, dodatne količine priloga s kuponima bit će dostupne na Info pultu Tower Centra Rijeka na 4. katu.