Ne ne, nije riječ o svadbi, niti se Eki opet udaje.
Naslov sam smislila zato što sam za potrebe ovog bloga odabrala nešto iz stare, nešto iz nove kolekcije, a posudila sam trgovkinju da me slika.

Eto tako, drugi krug sniženja je prošao i moj drugi novogodišnji post već je došao. Tko je kupio na sniženjima je kupio, a tko nije, mala mu se šansa smije.
Za sve vas koji se još niste odvažil u siječanjski shopping, potražila sam što nam nudi zadnji krug sniženja.
Tako je u Fracomina trgovini sve na 50% popusta, a u ponudi ima trendy komada koji se daju lijepo uklopiti, kako u elegantnu, tako i casual svakodnevnu kombinaciju.

Jakna, 1.699,99 kn (na sniženju 849,99 kn)
Dolčevita, 1.199,99 kn (na sniženju 599,99 kn)
Suknja, 1.199,99 kn (na sniženju 599,99 kn)
Gležnjače, 949,99 kn (na sniženju 474,99 kn)
Torba, 889,99 kn (na sniženju, 444,99 kn)
Sve Fracomina
Kapa, 159,90 kn (na sniženju 49,90 kn Shoe Box

Moj odabir je crno bijela kombinacija pomalo rokerskog izdanja. Crna suknja od tila, bijela vunena dolčevita, crna kožna jakna, te crne gležnjače koje kombinaciju čine sportskom. Zadnji touch cijelom outfitu je chic vunena kapica.
Ako stavite drugu bluzu ili obuću, ista kombinacija će izgledati savršeno za večernji izlazak.

Za sve koji su jedva čekali novu kolekciju i zanima ih što se novo nudi, ovih dana obišla sam par trgovina, a najviše me oduševila Fashion and friends trgovina koja u ponudi već ima novu kolekciju za proljeće.

Haljina, 1.790 kn
TorbA, 1.180 kn
Sve Fashion&Friends

Puno pastelnih tonova, na kojima ima podosta animal printa. Upravo se te dvije kombinacije pastelnih, svjetlo plavih tonova i smeđeg, tigrastog uzorka savršeno podudaraju. Budući da nisam našla svoju veličinu da vam slikom predočim opisanu kombinaciju, morat ćete sami prošetati da se uvjerite o čemu pričam. Ipak, uspjela sam pronaći novu Liu Jo kolekciju koja se također koristi printanim uzorkom. Isti uzorak slijedi i na torbicama, i marami, koja čini jedan lijepi detalj u svemu. Jer detalji su, znamo, vrlo bitni.

Haljina, 1.790 kn
Torbe, 1.180 kn
Sve Fashion&Friends

Osim odabirom nekog novog komada odjeće, uvijek se možete poslužiti nekim dodatcima – torbicama, cipelama i nadasve, nakitom.. A o tome ćemo u sljedećoj kolumni.

Isto mjesto, ista blogerica, čeka vas do novog čitanja.
Slikom i perom za vas iz Tower Centera odabrala Ester Gallo Eki.