Oduvijek stvaramo obuću koja brine o zdravlju čovjeka i očuvanju prirode.  U našem dizajnu primjenjujemo načela estetike, funkcionalnosti i kvalitete s fokusom na održivu proizvodnju i odabir prirodnih materijala. Poručuju iz Froddo trgovine.

Stvaranjem Froddo obuće promiče se siguran i zdrav razvoj djece, već od prvih koraka, pa kroz sve faze odrastanja. Uz to, cijene se blagodati prirode i s velikim poštovanjem nastoje sačuvati planet za buduće generacije. U proizvodnji primjenjuju ekološke procese, nastoje smanjiti uporabu kemikalija, racionalno koriste sve resurse, a električna energija dolazi iz 100% obnovljivih izvora. Istom filozofijom vode se pri odabiru partnera i dobavljača, koji posjeduju priznate certifikate poput ECARF, IVN Standards, LWG…

Froddo

Ponosni na svoju kolekciju dječje obuće, izrađenu s puno ljubavi i vještim rukama majstora obućara. Kroz domaću proizvodnju u Hrvatskoj, potiču razvoj lokalne zajednice, a proizvodnja je kontrolirana u svim fazama nastanka proizvoda. 

Djeca generacijama nose obuću s Froddo potpisom, oduvijek rađenu od biranih, vrhunskih, prirodnih materijala. Tradicionalan dizajn s notom suvremenosti stalno unapređuju, kako bi držali korak s aktivnim životom i potrebama malih istraživača. Široki spektar modela za sve prigode dolazi u rasponu veličina od 17 do 42, prilagođenih uskim i širokim stopalima.

Froddo

Njihova standardna, već dobro poznata kolekcija tenisica, cipela, gležnjača i čizmi oplemenjena je chrome free kožnom podstavom i vodoodbojnim materijalima. Pojedine linije imaju antibakterijsku vadivu tabanicu, napravljenu od recikliranih materijala s GRS certifikatom i obloženu slojem chrome free prirodne kože.  Zimski modeli dolaze s toplim podstavama od prirodne vune, krzna ili tekstila, a TEX linija je i dalje must have za hladne i vlažne zimske dane.
Froddo

Novitet su i vunene papuče, koje sadrže 50% reciklirane vune (GRS certifikat), u linijama Prewalkers, Minnie i Barefoot. 

Froddo

Sve popularnija barefoot linija dolazi u proširenom asortimanu s vodoodbojnim svojstvima, pri tome zadržavajući potpunu prirodnost kroz korištenje najnovijih materijala i tehnologija. U Barefoot zimske modele ugradili smo dodatni izolirajući sloj ispod temeljne tabanice koji zadržava više topline u obući. Novi đon s ekstra gripom (prianjanjem) idealan je za sve podloge.

Froddo

Prewalkers linija cipelica izrađena je od vegetabilno štavljene prirodne kože. Oponašaju bosonogo hodanje, iznimno su mekane i fleksibilne. U potpunosti zdrave cipelice, idealne su čak i za djecu s osjetljivom kožom, sklonu alergijskim reakcijama.

Froddo

Dugogodišnja tradicija i neprocjenjivo iskustvo ključ su uspješnosti kreiranja svake nove kolekcije koja dolazi iz Froddo radionice.

Froddo, od 398 kn

Froddo, od 398 kn

Froddo, od 418 kn

Froddo, od 448 kn

Froddo, od 528 kn


Froddo, od 598 kn

Froddo, od 598 kn Foto: PR