Cicibanova kolekcija jesen zima 2022/23 već čeka na policama sa šarolikom paletom jesenskih tonova koji će oživjeti urbani stil mladih školaraca. Ove jeseni sjajni materijal zamijenile su zakrpe i minimalistički dodatci te zanimljivi print na modelima za dječake i djevojčice.

Linije namijenjene najmlađima pobrinut će se da koraci u vrtiću budu sigurni i zdravi. Linije Mini, Over i Buggy razvijene su za anatomiju stopala koja se još uvijek razvija. Široki prednji dio cipelice omogućuje malom stopalu sav potreban prostor za razvoj i kretanje, a dugačko vezivanje olakšava i ubrzava obuvanje.

Vječno pitanje koje se nameće u glavi svakog roditelja – kakve cipele odabrati za vrtić ili školu?


Ono što je jako bitno kod odabira obuće za vrtić i školu je potplat. Gumeni potplat Cicibanovih papuča daje djetetu potrebnu stabilnost i sprječava opasna poskliznuća koja se često događaju jer su podovi u vrtićima često mokri.

Prilikom odabira dječje obuće treba voditi računa da odabrani model odgovara stopalu vašeg mališana. Dječja stopala vrlo su različita, stoga su savjeti koje dobijete u trgovinama od neprocjenjive važnosti. Prodavačice će vas znati savjetovati koji će model najviše odgovarati stopalu vašeg mališana, odnosno koji su modeli prikladniji su za široka ili uska stopala te visoke ristove.

Postoje modeli koji imaju dva kopčanja što omogućuje bolju prilagodbu stopalu. Stoga su prikladne i za uža i za šira stopala.

Odabirom papuča Ciciban osiguravate i zdravu budućnost za svoju djecu jer su izrađene od 100% pamuka koji je ekološki prihvatljiv, prirodan i obnovljiv resurs. Ono što je najvažnije je da su svi materijali nježni na dodir, mekani i osiguravaju dobrobit malih nožica.

Što je sa školarcima? 

Za njih su tu top modeli koji će ulazak u školu učiniti modernim i trendi. Urbani modeli pokrivaju uvijek aktualni dječački ulični stil – jednostavne, čiste linije i jedinstvene kombinacije boja upotpunit će svaki školski outfit. Djevojčice će oduševiti blještavilo, zakovice i modni dodaci iz linija Strada, Moira i Ryan. Modni trend "Mini-me" primjetan je i u industriji obuće jer su cipele za djevojčice sve bliže modi za odrasle pa mame sa svojim djevojčicama mogu kreirati komplete koji se slažu.

Mnogi modeli i uzorci papuča iz Ciciban Home linije dostupni su za dobrobit djece u školi, vrtiću ili kod kuće. Izrađene su od 100% pamuka koji je ekološki prihvatljiv i obnovljiv resurs. Jesensku kolekciju obogaćena je novim printevima i zakrpama u boji.

Foto: PR