Evo i treća faza COVID-a je iza nas, vraćamo se u “novo normalno”. Ne znam kako je kod vas, ali čini se kako se u svakodnevici pa tako i u trgovinama, stvari pomalo vraćaju u normalu. Police se pune, a novi modni trendovi vraćaju retro krpice. 

Zadnji trend koji sam primijetila, a vjerojatno i vi, naglašeni su rukavi.Upravo su puf rukavi vodeći trend ove sezone kada govorimo o modnim kombinacijama. Možete ga pronaći u raznim modelima pastelnih boja, ali i u cvjetnom uzorku. Nose se romantični i ženstveni uzorci, ali i oni crni ili u jarkim bojama. 

Haljina, 299,90 kn RESERVED. Torbica, 139,90 kn RESERVED. Cipele, 349,90 kn MANGO. Remen, 129,90 kn MANGO.


Koji god da odabrali, važno da ga nosite sa stavom. Možete ga nositi tako da ostavite decentni, samozatajni dojam. Isto tako, nećete pogriješiti ako svojom pojavom želite privući svaki pogled na sebe. U tom slučaju nezaobilazni su rukavi od tila. Ostatak outfita najbolje je prilagoditi i svesti na minimum pa, na primjer, jednu upadljivu bluzu kombinirati uz jednostavne traperice ili haljinu s puf rukavima uskladiti s minimalističkim modnim dodacima.

Haljina, 299,90 kn RESERVED. Torbica, 139,90 kn RESERVED. Remen, 129,90 kn MANGO.

Ja sam se danas odlučila za jednu romantičnu cvjetnu haljinu. Upotpunila sam je sandalama i torbicom u ljubičastim tonovima koji se provlače i kroz uzorak haljine.
Kako biste se što bolje snašli i ormar nadopunili ključnim detaljima, možete posegnuti i za lepršavim maramama. Iako je moj odabir haljina u cvjetnom dizajnu, odlučila sam uz nju kombinirati maramu s drugim printom, ali u istim pastelnim nijansama. Ja to tako, a vama na volju.

Torbica, 139,90 kn RESERVED. Cipele, 349,90 kn MANGO. Remen, 129,90 kn MANGO.


Ostanite svoji i ne uspoređujte se s drugima. Važno je da imate svoj stil, svoju osobnost, to je ono što vam nitko ne može oduzeti. Novo normalno s kojom kilom viška, kojim izlaskom manje, ali bitno je da zadržite pozitivan stav.

Foto: Viviana Lokmer Šulina