Da, da, idemo vani! Dosta smo bili doma, red je da se malo opustimo i proveselimo s ekipom. Uz pun ormar, opet ne znaš što odjenuti?

Jocker zvan “čitaj što ti piše Eki” danas je odabrao haljinu na volane. I to ne bilo kakvu haljinu, već haljinu na točke. S takvom kombinacijom dobiješ 2 u 1 super modna odabira. Volani koji su postali apsolutni trend, prizivaju vječne romantičare.Ova haljina može poslužiti za bilo koju svečanost kada ne možete odlučiti kakav styling odabrati. 

Haljina, 599 kn EUROPA 92. Mala crna torbica, 99 kn VIKTOR. Roza okrugla torbica, 129 kn VIKTOR. Cipele, 299 kn (na akciji 209,30 kn) MASS

Maxi haljina retro duha na sitne točkice, sigurno je prava karta na koju možete zaigrati. Ne zaboravi kako uz nju idu visoke štikle i manja torbica. Vladavina ovakvih haljina nastavit će se cijelo ljeto i u toplijim danima, a možete je nositi od jutra do večeri. 

Haljina, 599 kn EUROPA 92. Mala crna torbica, 99 kn VIKTOR. Roza okrugla torbica, 129 kn VIKTOR. Cipele, 299 kn (na akciji 209,30 kn) MASS

Bliži li vam se bilo koja svečanost, poslovna ili obiteljska, nećete pogriješiti. Za neodlučne tu su i dva različita stila torbica. Stoga mašti na volju i odaberi oku tebi bolju. Uz dobru glazbu i čašu pjenušca, zapleši jedan ples and dance baby dance.

Mala crna torbica, 99 kn VIKTOR. Roza okrugla torbica, 129 kn VIKTOR.
Cipele, 299 kn (na akciji 209,30 kn) MASS

Preporučam muziku ” I love you baby”. Pa tako moje žene, majke, kraljice uživajte u nekoj od nadolazećih romantičnih večeri. 

Vaša E. G. EKI


Foto: Viviana Lokmer Šulina, LaVie Studio