U moderno uređenom prostoru, na 3. katu Tower Centera svoja vrata otvorio je OS Superbrands. Kvalitetni brendovima poput Only, Big Star, Vero Moda, Only&Sons, Vila, Jack&Jones, Beverly Hills Polo Club i Arma idealan su odabir za one koji vole modu i uživaju u njoj.

Only 

Only je brend koji na tržištu postoji već od 1995. godine. Ovaj brend naglašava jednostavnost, ali i fashion kombinacije koje su namijenjene samo VAMA, jer ONLY je svaka djevojka koja voli modu i prati trendove. Kako kaže i sam naziv brenda – SAMO TI!! 


BIG STAR 

Postoji na tržištu već od 1979. godine te je pravi expert u Jeans-u, ali uz to nudi šaroliku ponudu i asortiman. Uz svoj prepoznatljivi brend privlači kupce diljem Europe. 

Vero Moda 

Jednostavnost je uvijek bila dio ovog brenda, već od 1987. godine tako je prezentirana modernim ženama koje prate trendove i teže samostalnosti. To je fashion koji se mijenja ubrzano, kako bi udovoljio svojim kupcima i potražnji tržišta. 

Only & Sons 

Super trendy i fashion brend je Only&Sons. Sama riječ brenda je unikatna kao i sam brend, za sve muškarce koji su u trendu mode i žele kombinirati stilove. 

Vila 

Sve je započelo 1994. godine, kad je nastao ovaj brend, koji je jako brzo napredovao kao fashion za mlade cure koje su željele biti u stilu s modnim izričajem. Ističe se svojom elegancijom i kvalitetnim modnim artiklima. 

Jack & Jones 

Jack&Jones je inspiracija kao brend koji je namijenjen mladim i ozbiljnim muškarcima. Sa super modernim stilovima majica i jakni te velikim izborom Jeans-a ističe se u svojoj konkurenciji i privlači svoje kupce.


Arma 

Njihov ugled stečen je 1988. godine zbog jedinstvenog i bezvremenskog stila. Kolekcija ARMA predstavlja čvrstu, izdržljivu i inovativnu mušku odjeću koja je konstruirana prema najvišim industrijskim standardima. Može se reći da su visoka kvaliteta, vrhunski materijali, suvremen styling i tradicionalni krojevi odlike ovog branda.

Beverly Hills Polo Club

Beverly Hills Polo Club osnovan je 1982., primjer je stila života južne Kalifornije. Nadahnut luksuzom i nasljeđem Beverly Hillsa, brend prikazuje ljepotu polo sporta. Dočarava ležernu lakoću i nudi luksuznu odjeću za muškarce.

Svratite u novootvorenu OS Superbrands trgovinu na trećem katu Tower Centera i uvjerite se sami u kvalitetnu ponudu.