Ljetno vrijeme i produženi vikendi su nam sve bliže. Kada razmišljamo o toplijem vremenu, žudimo za svježijim i laganijim mirisima koji obavijaju sva naša osjetila i potiču na razmišljanje o lijepim trenucima uz plažu.

Baš kada pomislimo da smo isprobali sve, L'Occitane nas iznenadi nekom novom kombinacijom koja nam uskoro postane i omiljena.

Svježina, vitalnost i razbuđivanje svih osjetila- glavne su karakteristike nove Citronovac Geranij limitirane kolekcije. Svaki proizvod formuliran je kako bi vaše tijelo nahranio, opustio i revitalizirao te ostavio osjećaj mekane, glatke i mirisne kože.

Eau De Toilette Citronovac i Geranij odiše prekrasnim mirisom citronovca i geranija koji mu daje divan, snažan cvjetni miris koji je ujedno i svjež. Njegove komponente opuštaju i najbolje se slažu u kombinaciji s drugim citrusnim mirisima, a često se koristi u kombinaciji s lavandom zbog svog smirujućeg svojstva.

Ova toaletna voda postat će vam idealan suputnik u nadolazećem ljetnom razdoblju. 

L'occitane, 63,40 €

Mlijeko za tijelo Citronovac i Geranij dat će vam prijeko potrebnu dozu svježine, hidratacije i umirenja te vas odvesti u novu dimenziju jutra i večeri. 

Oba proizvoda su lagane teksture, pa nećete imati brige oko onog čudnog osjećaja lijepljenja te težine koji ostaje nakon nekih proizvoda.

L'occitane, 26,50 €

Pronađite novu kolekciju i promocije u L'Occitane trgovini u Tower Centru Rijeka.

Foto: PR