Proljeće je prekrasno, ali varljivo godišnje doba. Često ne znamo kako bismo se ujutro odjenuli ili kako ćemo dočekati kraj dana jer u jednom danu imamo i sunce, kišu, vlagu.. Sve te promjene itekako osjeti i kosa, pa često imamo problem s vlasištem, strukturom, suhim vrhovima, kosa postaje rijetka i opada.

Tad dolazi do frustracija jer svi želimo zdravu, njegovanu i lijepu, voluminoznu kosu, a često mijenjanje preparata i dodatne njege, može ju učiniti još oštećenijom. Naravno, ako pronađemo one prave- garantiramo oduševljenje.

L'Occitane noviteti za savršenu kosu

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica! Šampon, regenerator i dodatna njega savršena su rutina za sve koji svojoj kosi žele podariti dozu osvježenja, potrebne nježnosti, savršenih sastojaka i učinkovitosti.

Nježni šampon za ravnotežu vlasišta koji uravnotežuje, balansira i umiruje vlasište, a sve to uz pomoć lavande i hidratantnog prebiotika. Nježan miris lavande odmah će vas asocirati na prekrasne sunčane dane.

Nježni balzam za ravnotežu vlasišta čini vašu kosu laganom i svježom, nježnom na dodir. Kosa će izgledati zdravo i hidratizirano, a kvalitetni sastojci održat će ravnotežu i balans vlasišta. 

Dodatna njega s vidljivim rezultatima. Ciljana i hranjiva njega kose štiti od štetnih utjecaja iz okoliša, a L'Occitane ima dva aduta koji čine razliku i učinkovito rješavaju problematiku. 

Serum protiv ispadanja kose hit je kojeg morate isprobati! Osmišljen da djeluje na životni ciklus kose, sprječava ispadanje kose, a iz dana u dan ju čini jačom i vitalnijom. Istraživanja su pokazala da značajno učvršćuje kosu, čak 47 % unutar 90 dana od korištenja, a unutar 28 dana vlasište je stimulirano i primjećuje se manje ispadanje kose. 

Noćni serum za vlasište umiruje i jača barijeru vlasišta, a obogaćen je niacinamidom i ekstraktom smilja. Rezultat - kosa je jača, sjajnija i zdravija.. A to  svi želimo, zar ne?

Pronađite novu kolekciju i promocije u L'Occitane trgovini u Tower Centru Rijeka.

Foto: PR