Ljubiteljima ukusne hrane i odlične zabave dobro je poznata Kooglana Food & bar u Tower Centru Rijeka. A dokaz da je uistinu najbolja hrana u gradu je i taj što je ponovno odnijela zlato u Rijeci u izboru najboljih restorana od korisnika digitalne platforme Wolt.

Korisnici su sami birali favorite iz svojeg grada te im shodno tome dodijeliti zlatne, srebrne ili brončane medalje. U izboru su se pritom našli svi restorani koji su dostupni u Wolt aplikaciji duže od šest mjeseci. U Rijeci je zlato obranio prošlogodišnji pobjednik Kooglana Food&Bar koji, kako stvari stoje, nema nikakvu namjeru sići s trona. 

Na meniju možete pronaći burgere, jela s roštilja na drveni ugljen, tortilje, salate, pohano, tjesteninu te, naravno, pizze, ali i posebna jela prilagođena aktualnom godišnjem dobu. Trenutno u zimskoj ponudi imaju svinjsko i teleće pečenje pa i bunceka s kiselim zeljem. Iz svega navedenog, nije zapravo nikakvo iznenađenje da je Kooglana već drugu godinu zaredom prvi izbor Riječana u odabiru najboljih restorana na Wolt platformi.