Ako ste ljubitelj slatkoga, onda ste sigurno čuli za La Turka slastičarnicu. Odlične vijesti su da od sad njihove specijalitete možete kušati na 3. katu Tower Centra Rijeka. Volite li baklavu, lokum i ostale turske slastice, onda je La Turka mjesto za vas. 

Ova specijalizirana turska trgovina i slastičarnica u ponudi ima oko 30 različitih vrsta baklava, isto toliko vrsta lokuma, halvu, čokolade, sušenog voća i orašaste plodove poput badema, lješnjaka i oraha, kojih imaju i u karameliziranim opcijama. U ponudi imaju i rahat lokum koji uvoze iz Turske, njih također imaju u oko 30 različitih okusa. Prodaju ih na isti način kako ih prodaju u Turskoj, tako da ih režu po želji kupca i važu.

 La Turka

Svi koju si probali njihove baklave nisu požalili, a to govore i dobre ocjene na društvenim mrežama. A Riječani od sad mogu uživati u ovom egzotičnom desertu punom slatkog okusa koji potječe iz otomanskog razdoblja, kad su se njome sladili sultani. No sada se eksperimentira s raznim punjenjima, a u njihovom šarolikom izboru doista se teško odlučiti za tek jednog favorita, no za koju god slasticu se odlučili, jednostavno ne možete pogriješiti. 

La Turka 

La Turka 

La Turka 

La Turka 

 La Turka

Foto: Tower Centar Rijeka