Na stranu svi svjetski događaji koji su obilježili ovu godinu, moda je nastavila svoj put, a trendsetteri su postavljali trendove za novu sezonu. Sudeći prema najutjecajnijima u svijetu mode, ovu će sezonu obilježiti tri podjednako snažne struje, a na tebi je da odabereš svoj zimski modi put.

Pa, krenimo redom kroz stilove koje ćemo obožavati i gledati ove jeseni i zime:

KAUBOJSKI STIL

Sjećamo ga se negdje s kraja 90-tih i početaka 2000., a sada se ponovno vraća na velika vrata. Iako, s nekim modifikacijama: u prijašnjem razdoblju modeli su imali velike špice, a u ovom velikom come-backu modeli izgledaju manje, kompaktnije i puno nosivije. Uz obuću kaubojskog stila idu i torbice s resicama, kojih ove sezone neće nedostajati.

CCC, 229 kn

CCC, 229 kn

MILITARY STIL

Vojnički je stil bio popularan u ranim 90-tim, kada je dr. Martens udario standard na svjetsko tržište. Iako je imao svoje pratitelje i kroz cijelo ovo razdoblje, ipak su oni bili malobrojniji, a miliary-čizme nisu bile najmoderniji komad obuće u ormaru. E, pa sada jesu! Pozdravljamo glomazne čizme, vezice i udobnost ovakve obuće.

CCC, 299 kn

CCC, 329 kn

BIJELA OBUĆA

Bijele gležnjače i čizme popularne su već nekoliko sezona, a ove sezone dobivaju i nove inačice u obliku bijelih kaubojki i bijelih čizama na vezice u vojničkom stilu. Ukoliko ti bijela boja ne „sjedi“ najbolje za zimske mjesece, imamo alternativu u krem nijansama koje će ti se svidjeti.

CCC, 299 kn

CCC, 299 kn

Sve trendi modele obuće i torbica možeš pronaći u CCC ponudi u Tower Centeru na 4. katu.