Zbog globalne pandemije mnogo je ljudi prisiljeno ured zamijeniti vlastitim domom, a to ujedno znači i da se većina nas neće odijevati onako kako smo navikli. Stoga ne čudi da su it komadi ove jeseni trenirke, tajice, pidžame i hoodice.

@mariatilve

Kada ne želimo previše razmišljati o odjevnoj kombinaciji za kavu ili šetnju, dovoljno je da "nabacimo" predimenzioniranu hoodicu, omiljene traperice i tenisice. Osim što se u njoj osjećamo ugodno, ona čitav outfit podigne na kul i opuštenu razinu. Pravi favorit ove sezone su modeli s istaknutim natpisima. Tako da uz pomoć majice, možete svima uputiti željenu poruku. Osim za dnevne kombinacije, hoodica je idealan izbor za sportske aktivnosti. U svakom slučaju, obožavamo je zbog njene praktičnosti i jednostavnosti.

@house_brand

Cozy i stylish trenirke su ključni komad ove jeseni. Omiljena kombinacija svih trendseterica tijekom zimskih mjeseci. Udobne i tople, a ono što nas posebno veseli je njihova svestranost i mogućnost kombiniranja. Od ležernog dana u kućnom uredu do izlaska na kavu trenirku ćemo ove jeseni viđati svuda.

Džemper s kapuljačom, 229,90 kn Reserved

Hlače, 229,90 kn Reserved

Suknja, 179,90 kn. Majica 159,90 kn Reserved

Majica s kapuljačom, 229,90 kn Reserved

Majica, 179,90 kn. Hlače, 139,90 kn Reserved

Majica, 199,90 kn Mango

Hlače, 169,90 kn Mango

Hlače, 169,90 kn Mango


Foto: Instagram, Mango, Reserved