Kako svaki fashion događaj sa sobom nosi glamur, a pritom i dozu žute štampe, čitaj: “Pagine gialle”, danas moja kolumna ima par VIP informacija, koje sam doznala na dijelu svog godišnjeg odmora.

Nadam se da se i vi kupate u nekoj sunčanoj vali diljem lijepe naše, opskrbljene pomadama i kupaćim kostimima iz prethodnih kolumni vaših blogerica Karle i Eki. I tako, dok ja plovim Jadranom, na prvoj postaji u malom mjestu pod nazivom Rakalj (Istra) rekli su mi: „Vidi ovo, preko na brdu postoji jedan putić koji vodi do plaže. To ti je Rozgina staza.“
E da, pogađate. Staza Jelene Rozge. Jer kako kaže raja iz sela, dok je par Hauser-Rozga ljubovao, čuveni čelist S. H. dao je napraviti stazicu do plaže za večernje gaže mladog para.
Priča se nastavlja dalje, da su brodić na kojem provodim godišnji prije par godina Stjepan Hauser i Oliver Dragojević koristili za dolazak u spomenutu valu i imali koncerte baš na brodici na kojoj se ja nalazim.
Evo otkrila sam vam dio VIP priče.

Cipele, 405 kn. Torba 680 kn. Šešir, 456 kn Haljina, 720 kn. Sve REPLAY


Moja brodica putuje Jadranom dalje, a danas prema Osoru. Ovdje je situacija baš kao filmu. Za one koji ne znaju, tu je most koji spaja dvije strane, otok Cres i otok Lošinj. Most se otvara dva puta dnevno u određeno vrijeme i to služi kao atrakcija za sve turiste i mještane koji s veseljem mašu koloni brodica koje nailaze čim se most otvori.
I tako od mora do mora ja mislim na vas i biram za vas ono u čemu ćete pronaći spas.

Cipele, 405 kn. Torba 680 kn. Šešir, 456 kn Haljina, 720 kn. Sve REPLAY


A to su kombinacije koje možete prošetati i vi na svom godišnjem odmoru.
Vjerujem da ste lijepo preplanule te da ćete biti zadovoljne odabirom moja dva outfita.

Cipele, 405 kn. Torba 680 kn. Šešir, 456 kn Haljina, 720 kn. Sve REPLAY


Odabrala sam jednu tuniku u bijeloj i jednu u crnoj boji. Uz oba outfita je i prikladni šeširić.
Naravno, ja ne bi bila ja da to malo ne pošaram bojama.
Zato je moj odabir torba s boho uzorkom. Uz nju sam kombinirala crvene sandale i let’s go na koju ćakulu s prijateljima, da budeš na vrijeme informiran.

Cipele, 405 kn. Torba 680 kn. Šešir, 456 kn Haljina, 720 kn. Sve REPLAY

Do sljedećeg javljanja i novog novinskog žutila, misli na vas vaša Eki.

Foto: Viviana Lokmer Sulina, La Vie Studio