Tijekom hladnih dana njega kože lica puno je zahtjevnija i kompliciranija, crvenilo i perutanje predstavlja veliki estetski problem, stoga vam u nastavku donosimo savjete kako zaštiti kožu. Vjetar, hladnoća, ali i nagle promjene temperature iscrpljuju kožu iznutra i izvana. Svakodnevna njega važan je faktor, od čišćenja kože do korištenja bogate hidratantne kreme koja će koži dati sve što joj je potrebno.


Tijekom hladnih dana također je iznimno važno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom. Danas na tržištu postoje i puderi koji također imaju zaštitni faktor,  stoga se svakako se odlučite za takav puder. Koristite bogatiju i težu kremu tijekom zime, kako bi vaša koža bila nahranjena i hidratizirana. Dobar savjet je i maska za lice koju možete koristiti jednom tjedno, time ćete kožu nahraniti i dati joj potrebnu vlažnost.

Farmacia, 265,70 kn

Usnice su na udaru vjetra i hladnoće, stoga nikako nemojte zaboraviti i na njih. Koristite hranjive balzame kako bi vaše usnice ostale meke i zdrave.

DM, Muller 23 kn

Opskrbite se hidratantnim kremama, losionima i balzamima koji će hraniti vašu kožu tijekom cijele zime. Adekvatnom zaštitom vaša će koža izgledati besprijekorno tijekom hladnih dana, ali ćete dočekati i proljeće spremni bez negativnih posljedica koje zima može ostaviti na vašem licu.đ

Douglas, 465 kn

Douglas, 309 kn

L'occitane 281,10 kn


DM, 64,90 kn

L'occitane, 224 kn


Farmacia 113,34 kn


    

FOTO:UNSPLASH, DOUGLAS, MULLER, FARMACIA, L’OCCITANE