Da, došao je i taj dan, trenutak u godini kada moramo stati na loptu i pokušati ublažiti posljedice svega onoga što smo pojeli i popili tijekom ovih blagdana. Vaš organizam žudi za nekim oblikom detoksikacije, stoga dok pomalo planirate teretanu i drugačiji režim prehrane, mi vam donosimo nekoliko brzih trikova i savjeta.

Voda je najbolji trik i najbolji odabir, hidratizirajte se što više tijekom cijelog dana. Dan započnite s čašom tople vode s limunom koja će pokrenuti metabolizam. Nastavite dan u sličnom tonu, pa si pripremite zdrav doručak, smoothie s voćem i povrćem. Započeti dan zdravim obrokom dobar je početak detox plana.


Iskoristite svaki slobodan trenutak za fizičku aktivnost, prošećite na svježem zraku, uvedite u svakodnevnu rutinu šetnju od koje ćete imati višestruke koristi.
Uz zdrave navike dobro je i posegnuti za preparatima koji će pomoći vašem organizmu, jedan od njih svakako je i probiotik. Dobre bakterije obnoviti će vaš organizam na najbolji mogući način.

FARMACIA, 160 KN

Detox MF pomoći će vam u čišćenju organizma, stoga uz sve dobre navike, predlažemo vam da nakon blagdana odradite jednu kuru detoxa kako bi cijeli proces bio što uspješniji i brži.

 

FARMACIA, 80 KN

 

FARMACIA, 60.20 KN