S dolaskom proljeća sve miriši na ljubav…Miris prvih cvjetova  kojeg nježno miluju zrake sunca obuhvaća nas i ispunja radošću. L'Occitaneova nova kolekcija u limitiranom izdanju Zaljubljena trešnja u sebi donosi očaravajući miris cvjetova trešnje i zavodljive jagode. Toaletnu vodicu kao glavnu zvijezdu kolekcije odlikuje iznenađujući miris. Oduševit će vas svježim citrusom, ukusnom jagodom i nježnim mošusnim notama. Parfemska formula je obogaćena ekstraktima cvjetova trešnje i plodova trešanja iz Luberona u Provansi.

Započni dan prekrasnim mirisom

Zamislite ovu scenu.. ustajete iz još toplog kreveta, pripremate si kavu, a usput skoknete pod tuš obavijeni prekrasnim mirisom gela za tuširanje Zaljubljena trešnja, koji daje onu potrebnu svježinu, oživljava sva osjetila i čini da spremni krenete u dan! Mlijeko za tijelo iz iste kolekcije nježno hidratizira kožu i obavija ju cvjetno – voćnom mirisnom romansom prizivajući proljeće. Za zaokružiti ovakvo jutro, potrebna je još i krema za ruke. Profinjenog mirisa trešnje obavija i njeguje ruke. Citrusne note, slatka jagoda i trešnja – fantastičan trio. Krema za ruke idealan je suputnik i prijeko potreban dodatak svakog outfita. 

Što pokloniti za Valentinovo? L'Occitane vam donosi rješenje!

Vječno pitanje na kojeg postoji puno odgovora, no ako tražite spoj vrhunske kvalitete sastojaka, zamamnih mirisa, prekrasnog dizajna i pakiranja, L'Occitane se pobrinuo za to! Setovi za nju ili njega oborit će vas s nogu. Limitirani poklon-setovi, i zanimljiva promocija '' Spoji zaljubljeni par '' izaziva vas da potražite proizvode označene srcem i kombinirate ih kako biste ostvarili 15 % popusta.

Pronađite novu kolekciju i promocije u L'Occitane trgovini u Tower Centru Rijeka!

L'Occitane, 61,40 €


L'Occitane, od 6,40 €

L'Occitane, od 9,60 €


L'Occitane, 8,90 €

Foto: PR