Svi na posao u tenisicama, pa u Tower

Svi na posao u tenisicama, pa u Tower

17.09.2019

Tower Center Rijeka uključio se u kampanja Grada Rijeke „Rijeka u kretanju” koja ima za cilj promovirati fizičku aktivnost, tj. kretanje, kao način poboljšanja cjelokupne kvalitete života.

U petak, 20. rujna 2019.  pozivaju se svi da na posao obuku nešto ležerniju odjeću i obavezno na noge obujete tenisice, kako bi se mogli više kretati i učiniti nešto dobro za svoje zdravlje.

Tower Center Rijeka, upravo taj petak, priredio je brojne popuste u sportskim dućanima na tenisice i sportsku obuću. Pogledajte koje pogodnosti vas očekuju i odaberite onaj model tenisica koja vam najviše odgovara.

TRGOVINAAKCIJA
Adidas30% popusta na svu obuću.
BuzzZa 2 kupljena artikla ostvarujete 20% popusta, za 3  30% popusta. Popust se odnosi na nesniženi dio asortimana. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.
CCCVelik izbor tenisica snižen do 50%.
Ciciban30% popusta na dio kolekcije Sport.
Ecco20% popusta na obuću.
Fashion&Friends10% popusta na sve tenisice. UGG modeli nisu uključeni u akciju. Popust se odobrava na sve vrste plaćanja.
Flair15% popusta na svu obuću.
Luxury sport store15% popust na nove modele tenisica i dodatno 10% na već sniženu kolekciju tenisica.
PittaRossoDo 30% popusta na sportsku obuću.
Polleo Sport25% popusta na asortiman obuće. 
Shobedo20% popusta na novu kolekciju.
Sport VisionKupnjom iznad 400 kn na nesniženi dio asortimana kupac ostvaruje 20% popusta, kupnjom iznad 800 kn na nesniženi asortiman kupac ostvaruje 30% popusta. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.
The Athlete's Foot20% popusta na sav asortiman po redovnim cijenama.
The Core15% popusta za sve oblike plaćanja na asortiman tenisica iz sezone Jesen /zima 2019. Popust se ostvaruje na blagajni i vrijedi 20.09.2019.
Tommy Hilfiger10% popusta na sve tenisice. Popust se odobrava na sve vrste plaćanja.


Da bi vas dodatno potaknuli na kretanje, od 17 sati, pripremili smo zanimljivu akciju „Hodajte stepenicama Towera do nagrada.“ Prvih 100 posjetitelja koji se popnu po stepenicama, koje vode s četvrtog na peti kat Centra, očekuje 100 nagrada. Zato požurite iskoristiti popuste i osvojiti vrijedne nagrade.

Zanimljive i vrijedne nagrade su pripremili: Hoću knjigu, Sport Vision, Reserved, Douglas, Kooglana, Optika Anda, Carpisa, Ciciban, Ferivi, Polleo Sport, Vistini Ottica, Cacao, Argentum, Comma, DM, Frizerski salon Simple, T-Center, Tezenis, Intimissimi, Calzedonia, PittaRosso, s.Oliver, Farmacia, Terranova, Party Pops i Tower Center Rijeka.

Sve informacije o kampanji Rijeka u kretanju pronađite na stranici www.facebook.com/rijekaukretanj.


Akcije i popusti Eventi
Scroll to top