Iz Tower Centera Rijeka ponovno stižu odlične vijesti. Posjetitelji centra od danas će uživati u još jednoj shopping destinaciji. Riječ je o dobro znanom brendu Aldo. Ovaj kanadski brend specijaliziran za proizvodnju  obuće, torbi i modnih dodataka s naglaskom na praćenju svjetskih modnih trendova

Kvaliteta, pristupačne cijene, originalan i moderan dizajn glavne su odrednice ovog brenda u kojem svatko može pronaći nešto za sebe. Aldo asortiman nudi velik izbor ženskih i muških cipela, torbi i mnogobrojnih modnih dodataka prikladnih za razne situacije. Prave trendseterice  zasigurno će pronaći svoj idealan dodatak outfitu u širokoj ponudi trendy, elegantnih, poslovnih ili casual artikla.


Prva trgovina otvorena je 1972. u Montrealu, a danas Aldo grupacija broji preko 3000 poslovnica na gotovo svim kontinentima. Brend Aldo svojim djelovanjem ne teži biti utjecajan samo u području mode veći u segment društvene odgovornosti: prva je klimatski neutralna footwear kompanija koja posebnu pažnju posvećuje brizi za okoliš.


Uživajte u novoj shopping destinaciji na 2. katu Tower Centera, i ne propustite prigodan popust od 20% na sav asortiman prvih tjedan dana!

Učlani se u Aldo Program vjernosti, zavrti kolo i osvoji dodatne popuste