Tower fashion influencers meet up

Tower fashion influencers meet up

19.04.2019

TOWER FASHION INFLUENCERS MEET UP

Tower Centar Rijeka za svoje broje posjetitelje pripremo je jedan sasvim poseban event. Iduću subotu, 27.travnja održat će se Tower Fashion Influencers Meet Up.

Svi ljubitelji mode i modnih trendova, iduću će subotu doći na svoje. Naime, Tower Centar Rijeka pripremio je za njih jednu sasvim posebnu fashion poslasticu. Etablirane influencerice i dobro poznat modni dizajner sudjelovat će u panelu na kojem će, zajedno s posjetiteljima centra, raspravljati o aktualnim trendovima. Cijelo događanje je zamišljeno kao ugodan i opušten razgovor, edukativno i zabavno druženje s kojeg će svatko otići s osmjehom na licu. Osim panela i razgovora s glavnim akterima ove priče, posjetitelji će imati priliku uživati i u modnog reviji, a odjevne kombinacije koje će modeli nositi odabrat će upravo – influencerice. Da bi sve bilo zabavnije, modni dizajner će im odrediti teme koje će morati slijediti.

Tko su uopće modni znalci koji će nas voditi kroz ovu priču?

Posjetitelji će moći pitati sve što ih zanima dobro znane Tower influencere; Ester Gallo, Karlu Jokić i Valentinu Štokovac, a u Tower Fashion Influencers Mett Up panelu sudjelovat će, uvijek vedra i vesela 26-godišnja Zagrepčanka Jelena Marinović koju na Instagramu prati gotovo 30 tisuća sljedbenika. Poznata je po vrlo aktivnoj komunikaciji sa svojim sljedbenicima, minimalno obrađenim fotografijama i naravno, vrhunskom modnom ukusu. Pridružit će joj se i njezina kolegica, prijateljica i vršnjakinja, Dubrovkinja Dora Predojević. Ova mlada studentica Turkologije i Ukrajinistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu donosi nam pregršt zabavnih tema i savjeta za dame, ali i muškarce. A upravo će im se jedan muškarac pridružiti na ovom panelu. Riječ je o modnom kreatoru Zoranu Aragoviću kojeg ne treba posebno predstavljati. Na domaćoj modnoj sceni prisutan je već punih 15 godina, a njegove eklektične kombinacije obožavaju dame svih generacija, ali i brojna poznata lica. Cijeli panel će voditi upravo poznato lice, pravnica, voditeljica, Riječanka i ljubiteljica mode - Belma Džomba


Tower Fashion Influencers Meet Up održat će se u subotu, 27. travnja od 16 sati. 

Vidimo se!


Zabavni sadržaji Eventi
Scroll to top