13. rođendan Tower Centra

13. rođendan Tower Centra

11.11.2019

13 JE SRETAN BROJ - TOWER CENTAR RIJEKA SLAVI ROĐENDAN (18.11. - 24.11.)

I donosi nevjerojatne pogodnosti, koncerte, scenske nastupe, aktivacije, donacije… Studeni je već tradicionalno u znaku nezaboravnog rođendana Tower Centra Rijeka i lude shopping avanture začinjene uvijek atraktivnim popratnim događanjima i glazbenim iznenađenjima. Pripreme za ovogodišnje slavlje 13. rođendana Towera u punom su jeku i jedno je sigurno – ovo će biti najveća i najzabavnija proslava do sada!

I ove smo godine za naše posjetitelje i one koji će to tek postati pripremili razna iznenađenja. Slavit ćemo cijeli tjedan!

Sve će započeti u ponedjeljak, 18. studenoga humanitarnom akcijom u suradnji s udrugom „Portić“ i etabliranim modnim dizajnerom Jurajem Zigmanom. Samo za Tower Centar Rijeka dizajnirao je majice, a sav prihod od prodaje majica, po cijeni od 50 kn, bit će doniran za podršku projekta „Tete i barbe pričalice“. Prikupljena sredstva bit će usmjerena za nabavku medicinske opreme, slikovnica i radnog materijala te edukaciju volontera koji djeci pričaju priče i krate dane u bolesničkom krevetiću. Majice ćete pronaći na drugom katu centra, odmah pored Tower boxa! Potražiute majice i Tower box od ponedjeljka, 18. studenoga do četvrtka 21. studenoga od 17 do 20 sati.

I tamo vaš čekaju iznenađenja - uđite u Tower box i u 30 sekundi ulovite preko 250 nagrada i posebnih popusta koje su pripremili brojni zakupci Centra.

Nastavljamo slavlje u petak, 22. studenoga uz zvjezdani par, Slavka Sobina i Gabrijelu Pilić uz plesnu predstavu „Zapleši“ i atraktivne plesne parove Hrvatskog plesnog saveza. 

Poznata Golden subota postat će Golden weekend, pa ćete u jednakim pogodnostima i popustima uživati, od petka 22. studenoga do nedjelje, 24. studenoga 2019. No, rođendanski Golden Weekend donosi još puno toga…

Najmlađi će u subotu, 23. studenoga, u jutarnjim satima uživati u predstavi i radionici Laboratorij mladog znanstvenika, a predvečer će se održati modna revija koju će stilizirati Juraj Zigman. Osim pomno osmišljenih modnih kombinacija naših zakupaca, rođendanskom modnom pistom prošetat će modeli i u prepoznatljivim Zigmanovim kreacijama. 

Kakav bi to bio rođendan bez torte? Nakon što ugasimo svjećice, na pozornicu će se popeti glazbena zvijezda Damir Kedžo, a kroz cijeli bogati rođendanski program vodit će nas Belma Džomba.

Nakon što se naspavamo i odmorimo od toliko zabavnog sadržaja, u nedjelju ujutro, 23. studenoga nastavljamo slaviti. Nije nam rođendan svaki dan! Kroz jutro će najmlađi uživati u predstavi „Ne predaje se“ i popularnim maskotama Whisper i Panda Dan, a priredili smo i foto kutak u kojem ćete u samo nekoliko minuta dobiti svoju fotografiju s maskotom za uspomenu. S nama će se družiti i svestrani klaun žongler, a Ivanka Mazurkijević i Mrle u pratnji dječjeg zbora Kap, pripremili su nam glazbeno scensku poslasticu za kraj – dječju glazbenu predstavu „Kišni razdraganci“. Tower Center Rijeka istoimene glazbene slikovnice, čak njih 50, pripremio je za naše mališane u bolnici, koji nažalost neće moći uživati na koncertu, ali će im Kišne razdragance čitati njihove „Tete i barbe pričalice“, kako bi im barem nakratko približili atmosferu i uljepšali dan.

Zato, svima brzo javi, da Tower rođendan slavi – uživajmo, veselimo se, pjevajmo, plešimo i pomozimo zajedno!


RASPORED DOGAĐANJAEVENTI