Modni portreti posjetitelja i izložba modnih ilustracija u Toweru

Modni portreti posjetitelja i izložba modnih ilustracija u Toweru

10.12.2019

*Obavijest za posjetitelje: Zbog tehničkih problema, izložba radova neće biti postavljena 14. prosinca te se odgađa za idući tjedan. Zahvaljujemo na razumijevanju. 

U subotu, 14. prosinca u Toweru se otvara izložba modnih ilustracija  svjetski poznate ilustratorice Maye Beus te pobjednika Tower natječaja „Ilustriraj i stiliziraj“.

Natječaj je tematski bio usmjeren na fashion & beauty ilustracije i trajao je do 2. prosinca. Tower Center Rijeka i Maya Beus odabrali su tri najkreativnije ilustracije koje će osvojiti vrijedne nagrade. Nagradu za 1. mjesto osigurao je Varteks poklon bonom u vrijednosti od 1.000 kuna, drugo mjesto nagradio je Argentum poklon bonom u vrijednosti od 500 kn, a 3. mjesto Tower Center sa 300 bodova na Golden Tower kartici.

Ime pobjednika će biti objavljeno 14. prosinca 2019. na Facebook i web stranici Tower Centra Rijeka, a njihovi radovi bit će izloženi u Toweru u sklopu izložbe.

Maya Beus potpisuje sjajne modne ilustracije, a njezino se ime može naći i u knjizi modnih ilustracija Taschen, gdje je istaknuta kao jedna od 90 najboljih novih mladih umjetnika. Godine 2013. prijavila se na natjecanje za najboljeg modnog ilustratora u organizaciji Fashion Fringe u Ujedinjenom Kraljevstvu na kojem je i pobijedila te je dobila priliku skicirati završnu kolekciju na Fashion Fringe showu kao dio Londonskog tjedna mode. 

Radila je za neke od najutjecajnijih svjetskih časopisa i modnih dizajnera kao što su Vogue, Oscar de la Renta, Louis Vuitton, Mercedes Benz tjedan mode u Sydneyu

Uz izložbu, Maya Beus će od 17 do 20 sati na licu mjesta izrađivati modne portrete posjetitelja Tower centra. Modni portreti će svakom posjetitelju ostati za uspomenu (koju će moći uokviriti i staviti na zid).

Vidimo se u subotu u Toweru.


Zabavni sadržaji Eventi Novosti u centru
Scroll to top