NK RIJEKA-NAGRADNI NATJEČAJ

NK RIJEKA-NAGRADNI NATJEČAJ

16.10.2020


Pravila Facebook nagradnog natječaja Rijeku volim ja”

Članak 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom Rijeku volim ja” je Tower Center Rijeka d.o.o., Strossmayerova 16, Rijeka OIB: 84184387126, dalje u tekstu „Organizator. Nagradni natječaj se priređuje u cilju promidžbe brendova Tower Center Rijeka i HNK Rijeka.

Članak 2. Trajanje

Nagradni natječaj započinje 16. listopada 2020. i traje do 18. listopada 2020. 

Članak 3. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe koje su građani Republike Hrvatske koji su ujedno pratitelji službene Facebook stranice Tower Center Rijeka. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici, Organizatora, i ostalih poduzeća uključenih u nagradni natječaj, kao ni njihovi rođaci.

Članak 4. Način sudjelovanja i opis natječaja

Za sudjelovanje u natječaju potrebno napisati komentar na temu „Najljepša poruka podrške NK Rijeci uoči prve utakmice Europske lige“ u komentaru objave nagradnog natječaja. Nagrađuju se dva sudionika s najkreativnijim komentarom po izboru Organizatora s po dvije ulaznice za utakmicu HNK Rijeka - Real Sociedad.

Svaki sudionik u nagradnom natječaju može sudjelovati samo jednom.

Objavljivanjem komentara na objavu, sudionici prihvaćaju Pravila nagradnog natječaja.

Članak 5. Diskvalificiranje

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja koji prekrše ova pravila ili se koriste lažnim profilima.

Članak 6. Rezultati natječaja i preuzimanje nagrade

Ime dobitnika će biti objavljeno 18. listopada 2020. na Facebook stranici Tower Centera Rijeka. Dobitnici će nagradu moći preuzeti osobno u utorak, 20. listopada 2020. na porti na ulazu u Kamp na stadionu HNK Rijeka. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema Dobitnicima. 

Članak 7. Nagrada

Sudionici u ovom nagradnom natječaju mogu osvojiti nagradu: dva puta po dvije ulaznice (istočna tribina) za utakmicu 1. kola grupe F Europa League HNK Rijeka - Real Sociedad koja se igra 22. listopada 2020. s početkom u 18.55h na stadionu HNK Rijeka. Nagrada ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se može prenijeti na drugu osobu.

Članak 8. Pravila Facebooka

Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka

Prijavom na nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja slijedećih 120 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Organizator će upravljati podacima prema standardima koje propisuje zakon o čuvanju osobnih podataka. Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Dobitnici nagradnog natječaja izričito su suglasni da Organizator može koristiti njihove podatke vezano za primopredaju nagrade. 

Članak 10. Opće odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samom prijavom za sudjelovanje na nagradnom natječaju. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni. Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja, te tijekom sudjelovanja u istom. 


U Rijeci, 16. listopada 2020.,  Tower Center Rijeka d.o.o.


Eventi Obavijesti za kupce Novosti u centru
Scroll to top
Update cookies preferences