Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

01.12.2021

Nije novost da Tower Center Rijeka ima mobilnu aplikaciju, ali da aplikacija ima i digitalne kupone, to je već važna vijest za sve ljubitelje shoppinga i dobrih popusta. Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju u potpunosti besplatno na iOS i Android platformama i to u samo par klikova.  Svakog 1. i 15. u mjesecu potražite nove digitalne kupone i otkrijte koje popuste, poklone i pogodnosti su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 


Iskoristite sljedeće kupone od 1.12. do 15.12.2021. 

Magic Baby (4. kat) - 15% popusta na posteljine. 

Luce (4. kat) 30% popusta na rasvjetu iz salona koja nije na sniženju i 10% popusta na žarulje i sijalice. 

Froddo (3. kat) - Dodatnih 10% popusta na iznos računa.  *Popusti i akcije se ne zbrajaju. Nema zbrajanja s ostalim posebnim akcijama na iznos računa. 

Sport Vision (3. kat) - 10% popusta na cjelokupan račun.

Ulla Popken (2.kat) - Dodatnih 10% popusta na brendove Ulla Popken i Johann Popken.

InterOptika (2. kat) - 25% popusta na sunčane naočale, dioptrijske okvire i naočalne leće.

Buzz (1. kat) - 10% popusta na cjelokupan račun.


Korisnici aplikacije na svom zaslonu će imati prikazane sve dostupne kupone za aktivaciju te će svaki kupon koji žele iskoristiti morati aktivirati pomoću gumba “AKTIVIRAJ KUPON”. Kada korisnik aktivira kupon, QR kod s kupona potrebno je pokazati na blagajni trgovine, nakon čega će trgovac skenirati kupon i odobriti popust. 

Digitalne kupone mogu koristiti samo korisnici Golden Tower kartice, svaki korisnik može iskoristiti jedan kupon.

Tower mobilna aplikacije osim što donosi digitalne kupone, služi i kao digitalna Golden Tower kartica. Više se ne trebate brinuti gdje ste ostavili karticu. Na nekom od brojnih prodajnih mjesta koja sudjeluju u Tower Programu vjernosti pokažite QR kod vaše kartice (koji se nalazi u aplikaciji) i prikupite nove bodove, jednostavno i lako, bez iznimke.

Budi Tower hAPPy!


AKCIJE I POPUSTI
Scroll to top