Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

15.08.2022

Tower aplikacija ima i digitalne kupone, to je već važna vijest za sve ljubitelje shoppinga i dobrih popusta. Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju u potpunosti besplatno na iOS i Android platformama i to u samo par klikova.  Svakog 1. i 15. u mjesecu potražite nove digitalne kupone i otkrijte koje popuste, poklone i pogodnosti su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 


Iskoristite sljedeće kupone od 16.8. do 31.8.2022. 

Heta 1892. (3. kat) - Za kupnju iznad 500 kn, narukvica na poklon.

LONCI&POKLOPCI by Bajde (3. kat) - Do 50% popusta na određeni asortiman. *Popusti i akcije se međusobno ne zbrajaju.

Polleo Sport (3. kat) - 20% popusta na fitness opremu. *Popust se ne odnosi na gadgete. Popusti se ne zbrajaju i akcije se međusobno isključuju. Dodatno, za sve kupnje iznad 300,00kn na poklon shaker u vrijednosti od 25,00 kn.

ShoeBeDo (3. kat) - 10% popusta na cjelokupni račun.

Ghetaldus (4.kat) - 20% popusta na sljedeće brandove dioptrijskih modela okvira: Hugo Boss, Bolon, Guess. *Dodatne akcije i popusti se ne zbrajaju. Popust za dioptrijske okvire vrijedi samo uz kupnju naočalnih leća svih brandova.

Magic Baby (4. kat) - 15% popusta na Magic Baby posteljine *Popusti se međusobno ne zbrajaju, te se ne odnose na brandove Stokke i Lego.

Posteljina.hr (4. kat) - 20% popusta na nesnižene artikle.


Mobilna aplikacija donosi digitalne kupone – popuste, poklone i dodatne pogodnosti za sve korisnike loyalty sustava. Korisnici aplikacije na svom zaslonu imaju prikazane sve dostupne kupone za aktivaciju te svaki kupon koji žele iskoristiti moraju aktivirati pomoću gumba “AKTIVIRAJ KUPON”. Kada korisnik aktivira kupon, QR kod s kupona potrebno je pokazati na blagajni trgovine, nakon čega će trgovac skenirati kupon i odobriti popust. Potražite i GOLDEN KUPON, koji donosi dodatne bodove na Golden Tower kartici.


AKCIJE I POPUSTI
Scroll to top