Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

Tower digitalni kuponi na tvoj zaslon stižu i popuste nižu

01.03.2024

Tower aplikacija ima i digitalne kupone, to je još uvijek važna vijest za sve ljubitelje shoppinga i dobrih popusta. Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju u potpunosti besplatno na iOS i Android platformama i to u samo par klikova. Svakog 1. i 16. u mjesecu potražite nove digitalne kupone i otkrijte koje popuste, poklone i pogodnosti su pripremile trgovine Tower Centra Rijeka. 

Iskoristite sljedeće kupone od 16.3. do 30.3.2024.

A1 (3.kat) - 20% popusta na Cellularline dodatnu opremu.

Buzz (1.kat) - 10% popusta na cjelokupan račun. *Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.

CCC (4.kat) – 10% popusta na mušku obuću.

Froddo (3.kat) - 10% popusta na ukupan iznos računa.

Galileo (3.kat) - 10% popusta na artikle koji nisu na sniženju. *Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

Ghetaldus (4.kat) - 40% popusta na dioptrijske okvire brandova Swarovski i Jimmy Choo. 30% popusta na brandove 7th STREET & CAROLINA HERRERA. *Popust vrijedi uz kupnju naočalnih + bilo koje sredstvo za čišćenje naočala (sprej ili krpica za čišćenje) Akcije i popusti se zbrajaju sa akcijom 1+1 koja traje do 14.03.2024.

40% popusta na sunčane naočale branda Swarovski. 30% popusta na sunčane naočale branda CAROLINA HERRERA. *Popust vrijedi uz kupnju bilo kojeg sredstva za čišćenje naočala (sprej ili krpica za čišćenje).

Posteljina.hr (4.kat) - Posteljine i deke od 10 €.

Sport Vision (3.kat) - 10% popusta na cjelokupan račun. *Popust se obračunava na blagajni i ne odnosi se na vrećice i poklon bonove.

Ulla Popken (2.kat) - Dodatnih 5% popusta na već postojeće popuste.


Akcije i popusti
Scroll to top