GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

GOLDEN ČETVRTAK U TOWERU DONOSI POPUSTE I DUPLE BODOVE

10.03.2024

Stiže nam još jedan Golden četvrtak!

Ovaj četvrtak, 14. ožujka 2024. idealna je prilika za kupovinu uz posebne popuste i akcije, kao i duple bodove na Golden Tower kartici

Prilikom kupnje ne zaboravite na Golden Tower karticu jer cijeli četvrtak Tower Center Rijeka daruje i duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme Golden četvrtka, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem mobilne aplikacije.


Osim akcija i popusta, 14. ožujka 2024. rezerviran je i za edukativnu igru uz LEGO kockice i popularne EDUKIDO radionice. U posjet Tower Centeru Rijeka stižu certificirane Edukido instruktorice i bezbroj „legića“, mali ljubitelji kultnih kockica moći će uživati u dvije radionice teme „Pričam ti priču“, namijenjenu osnovnoškolskoj djeci u trajanju od 60 minuta. 

Što je zajedničko bajci i priči? Tko ih stvara? Zašto glave naših mini-figura imaju značajan utjecaj na sadržajpriče? Tijekom radionice djeca uče o temama: priča - uvod - razvoj – završetak - lik - pripovijest, a sve uz Lego kockice, figurice i puuuno mašte.  Djeca će se zabaviti “ulazeći” u različite uloge - autora (smišljanje priča), graditelja (građenje svakog dijela priče u skupinama), glumca / gledatelja (prezentiranje stvorene priče), a sve uz veselje  i igru.

Prijave za radionicu nisu potrebne, a radionica se održava u dva termina 17.00 -18.00 sati i 18.30 – 19.30 sati. Broj djece po radionici je 25. 

Saznajte što vas očekuje na Golden četvrtku, odaberite nešto za sebe, ali i cijelu obitelj. Popis svih pogodnosti potražite u nastavku. 


*Popusti i akcije na pojedinim prodajnim mjestima u Tower Center Rijeka se mogu razlikovati od ovdje naznačenih zbog ažuriranja te brzih i čestih promjena ponuda te Vas za svaki oglašeni popust upućujemo na pojedino prodajno mjesto radi provjere valjanosti istoga. Popusti će se dopunjavati.


Akcije i popusti
Scroll to top