DAN ŽENA U TOWER CENTRU RIJEKA UZ BRUNU ŠIMLEŠU

DAN ŽENA U TOWER CENTRU RIJEKA UZ BRUNU ŠIMLEŠU

24.02.2022

Drage žene, uskoro stiže vaš dan i u Tower Center Rijeka. Vrijeme je za slavlje svih ženskih postignuća, hrabrosti, odlučnosti, ljepote…

Ima li boljeg poklona za Dan žena od druženja s najomiljenijim i najčitanijim autorom kojeg obožavaju žene diljem regije? Pogađate, upravo u  utorak, 8. ožujka 2022., u Tower Center Rijeka stiže Bruno Šimleša, koji će riječkoj publici predstaviti svoju novu knjigu (P)ostati zdrav. Razgovor s autorom počinje u 18 sati u riječkom CineStaru (dvorana 6), a razgovor s autorom će voditi Vedrana Lisica Pavlović. Događanje će se održati uz veliku podršku, najbolje knjižare Hoću knjigu, koja se nalazi na 4. katu Towera, a koja i za sve sudionice priprema mali znak pažnje. 

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, broj mjesta je ograničen, a ulaz na promociju knjige isključivo je moguć uz prethodnu prijavu putem web stranice Tower Centra Rijeka i to isključivo za sve one koji imaju valjanu EU digitalnu COVID potvrdu.  Sukladno novoj Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, koja je stupila na snagu 1. ožujka 2022. dopuštena su okupljanja na kojima sudjeluje najviše do 100 osoba s EU digitalnim COVID potvrdama.

EDIT 4.3.2022. - Zbog velikog interesa prijave za događanje su zatvorene. 

Knjiga (P)ostati zdrav Brune Šimleše, koji upravo i slavi 20 godina rada i stvaranja, uskoro će doživjeti drugo izdanje. Tri tisuće primjeraka ove sjajne knjige rasprodano je u manje od tri mjeseca pa se već sada može reći da se radi o apsolutnom hitu. 

Nakon Ljubavologije i Škole života – orijentiranih na ljubav i (među)ljudske odnose – (P)ostati zdrav fokusira se na zdravlje. Autor kombinira vlastito iskustvo pružanja pomoći oboljelima od raka i zaključke znanstvenih istraživanja koji dokazuju utjecaj uma na tijelo. Holistički pristupajući zdravlju, autor naglašava važnost misli, emocija i odnosa na naše fizičko stanje te preispituje uobičajeno shvaćanje koncepta zdravog života. Knjiga (P)ostati zdrav namijenjena je i zdravima i onima koje već muče boljke da shvate kako svojim odnosom prema sebi i životu mogu poboljšati zdravlje. (P)ostati zdrav poručuje: naši srce i um izvanredna su tvornica lijekova! Kako bi osnažili žene, potaknuli ih da misle na sebe i svoja zdravlje, i upravo na Dan žena, stave sebe na prvo mjesto, Tower Center Rijeka donosi zanimljiv i inspirativan događaj s autorom.

Neka u zdravom duhu zdravo tijelo postane nova paradigma zdravog života koja će promijeniti način na koji razmišljamo o zdravlju, a posebno o zdravlju žene!

Drage naše posjetiteljice, Tower Center Rijeka, želim vam sretan i prekrasan Dan žena.


Zabavni sadržaji
Scroll to top