ULAZAK U TOWER CENTER RIJEKA ZA VRIJEME NERADNE NEDJELJE

ULAZAK U TOWER CENTER RIJEKA ZA VRIJEME NERADNE NEDJELJE

28.07.2023

Poštovani posjetitelji, 

nastavno na novi Zakon o trgovini te ograničavanju rada nedjeljom, obavještavamo vas da će Tower Center Rijeka biti zatvoren u nedjelju 24.9 i 1.10. 

Tijekom neradnih nedjelja (i blagdana) niti jedna trgovina neće biti otvorena, ostat će otvoren isključivo 5. kat Centra na kojem posluje multipleks kino CineStar, automat club WettPunkt Picasso te ugostiteljski objekti, za koje se navedena zabrana ne odnosi. Također, otvoren je Kooglana Food&Bar i Happy Land, na 1. katu (izvan centra).

Za vrijeme neradnih nedjelja i blagdana, podzemne garaže će ostati zatvorene. Posjetitelji će moći parkirati u svim nadzemnim garažama. Zbog sigurnosti centra neće biti otvoreni svi ulazi u centar. Ulazi koji će biti otvoreni su: +3b (dostupan lift prema +4), +4 (iz garaža direktan ulaz u centar), +5. (roto vrata, pješački ulaz iz naselja)  i +6 (stepenice kod kupole prema restoranu McDonald's).

Preporuka je ako planirate ići u Kooglana Food&Bar i Happy Land da parkirate u garaži +2, a za posjetu 5. katu, na etaži +4, kao i na krovnom parkingu (etaža +6).

Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.

Tower Center Rijeka


Obavijesti za kupce
Scroll to top