TOWER CENTER ROĐENDAN SLAVI

TOWER CENTER ROĐENDAN SLAVI

26.10.2023

TOWER CENTAR RIJEKA SLAVI VESELI 17. ROĐENDAN

Od 09.11. do 12.11. u Tower Centeru Rijeka sve će biti u duhu rođendanskog slavlja! Očekuju vas razne atrakcije, nagrade (poput zabavne kupole ispunjene šarenim balonima), predstava za odrasle i djecu, čak i cirkus, a kakav bi to shopping centar bio kad cijeli vikend ne bi bilo rođendanskih popusta u vašim omiljenim trgovinama!

Stoga, izdvojite vrijeme i pridružite se nezaboravnom rođendanskom slavlju u Tower Centeru Rijeka!

OTKRIJTE ROĐENDANSKE POPUSTE I POGODNOSTI

UGRABI BALON S NAGRADOM ----- ULAZNICE PODIJELJENE

EDIT 9.11.2023. - Sve ulaznice za predstavu su podjieljene. U slučaju da ostane mjesta u dvorani, nakon ulaza svih gledatelja s ulaznicama, bit će moguć ulaz osobama bez ulaznica. 

Uđite u zabavnu kupolu ispunjenu šarenim nagradnim balonima koji lete na sve strane. Ugrabite onaj koji vam se čini da će vam donijeti naaaajveći dobitak i otkrijte kakvo iznenađene se krije u balonu. Tower Center Rijeka pripremio je zanimljive promo nagrade, dodatne bodove na Golden Tower kartici i razne poklone trgovina. Mogućnost za lovljenje balona imaju svi kupci Tower Centra Rijeka koji ostvare tijekom promotivnih dana račun s potrošenih minimalno 20,00 € u bilo kojoj trgovini Tower Centra Rijeka. Svaka osoba smije sudjelovati samo jednom i odabrati samo jedan balon.

Kupolu s balonima potražite na 4. katu centra, u četvrtak, 9.11. i petak, 10.11. od 11 do 20 sati

FOTOGRAFIRANJE S ROĐENDANSKIM MASKOTAMA

Towerom će prošetati preslatke maskote s kojima se možete fotografirati, a imat će i slatko iznenađenje za sve posjetitelje. Potražite ih na hodnicima centra u četvrtak, 9.11. i petak, 10.11. od 17 do 20 sati.

BESPLATNA HUMORISTIČNA PREDSTAVA PUNI PANSION S KATARINOM BABAN


Tower Center Rijeka časti posjetitelje humorističnom predstavom Puni pansion u izvedbi vrckave, energične i urnebesne Katarine Baban, koja uskače u više od 20 uloga u PUNOM PANSIONU, novoj životnoj komediji o vatrenoj sezonki!

Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’ donosimo domaću inačicu predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC saznajte u PUNOM PANSIONU!

Tower Center Rijeka kupace nagrađuje ulaznicom za popularnu predstavu. Svi kupci koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 20,00 €, na Info pultu centra na 4. katu mogu preuzeti jednu besplatnu ulaznicu. Račun mora biti ostvaren na dan kada se preuzima ulaznica, a za jedan račun moguće je dobiti jednu ulaznicu.

Ulaznice će se dijeliti od 26. listopada pa do 10. studenoga 2023., ili do isteka zaliha, zato požurite. Predstava je na rasporedu u petak, 10. studenoga 2023. s početkom u 20 sati, u dvorani br. 1 riječkog CineStara. 

SUBOTA PREPUNA DOGAĐANJA

Subotu, 11. studenoga 2023. rezervirajte za dječje predstave, a da zabave ne nedostaje, Tower daruje čak dvije predstave za svoje vjerne male posjetitelje.

Jutro započinjemo uz veseli putujući cirkuski cabaret za male i velike, uz predstavu „Triola la la“, koju izvodi Triko Cirkus Teatar. Predstava počinje točno u 11 sati, na 4. katu Towera, zauzmite na vrijeme svoju stolicu.

Uigrani, zaigrani i preigrani trio nudi svojoj miloj publici pregršt vratolomija, akrobacija, žongliranja, muziciranja, plesa i pretumbacija, nudi joj smijeh i veselje, i boje slavlja i radosti. Tu imamo Spretnu, Nespretnu i Smotanog; Sretnu, Veselu i Pametnog, te Žutu, Zelenu i Crvenog. Naravno, ima tu ponekad i komplikacija, no njima je komplikacija vokacija – trude se da se u svemu dobro slažu i da nikad jedno drugoga ne lažu. Jer Triole se vole!

Popodne započinjemo uz hit mjuzikl za djecu Mi o vuku i poznatog Bojana Jambrošića i Manuelu Svorcan. Predstava počinje točno u 17 sati, na 4. katu Towera, namijenjena je uzrastu od 3 godine do nižih razreda osnovne škole, iako mi smatramo da umjetnost nema granice.

Je li zli vuk zaista pojeo bakicu, tri praščića i sedam kozlića? Ili je Crvenkapica malo previše pod utjecajem Facebooka, Instagrama i televizije? Što je u stvari prava istina u svim pričama o vuku doznat će se kad se Crvenkapica i Vuk napokon sretnu licem u lice! I to uz obilje smijeha, zaraznih glazbenih brojeva i poučnih trenutaka. Mjuzikl za djecu „Mi o vuku“ na potpuno nov i kreativan način pristupa poznatim bajkama, koje stavlja u suvremene okvire u kojima su i djeca i odrasli bombardirani kojekakvim informacijama s reklama i društvenih mreža. Trendovi suvremenih tehnologija danas ukazuju na jednu važnu stvar koju nerijetko ignoriraju i odrasli i djeca, a to je – kritičko razmišljanje. Ovaj mjuzikl s dvoje razigranih glumaca donosi pregršt trenutaka za pamćenje, komediju koja baca novo svjetlo na poznate priče i, samim time, kod djece potiče kreativnost, ali i toleranciju te osjećaj za pravdu. Također, u ovoj originalnoj glazbenoj predstavi djeca mogu naučiti i vrijednost prijateljstva i povjerenja važnost osobnog kontakta i komunikacije spram komunikacije društvenim mrežama. A ponad svega, ovo je djelo koje će zabaviti i najmlađe, i one nešto starije, uz brojne jezične zavrzlame i pamtljive songove. Hoće li se Vuk i Crvenkapica na kraju pomiriti? Mogu li ljuti neprijatelji postati prijatelji i može li ih spojiti ljubav prema glazbi i plesu? Dođite i pogledajte u mjuziklu „Mi o vuku“!

IZRADA ROĐENDANSKIH SLASTICA 

Glavni sastojak svakog rođendana su prefine slastice! U rođendanskoj kuhinji na drugom katu Tower Centra, izrađivat će se najmaštovitije rođendanske torte od raznih materijala, ali i slastice koje će  posjetitelji ukrašavati prema svojoj ideji i mašti. Slatki kutak potražite u subotu u terminima od 11:40 do 13:00 sati i od 17:30 do 20:00 sati

NEDJELJU REZERVIRAJTE ZA INTERAKTIVNI CIRKUS

Tower Center Rijeka postaje pravi mali cirkus, poligon na 2. katu, bit će podijeljen na četiri kutka u kojima djeca mogu naučiti različite cirkuske vještine. ŽONGLERSKI KUTAK nudi mogućnost isprobavanja raznih tehnika žongliranja, npr. s lopticama, tanjurima, diabolom, devilstickom, poi trakicama i slično. S tim je kutkom usko povezan KREATIVNI KUTAK u kojem djeca mogu uz stručnu pomoć sama izraditi loptice i poi trakice, koje onda mogu ponijeti kući. U EKVILIBRISTIČKOM KUTKU djeca i svi zainteresirani mogu probati voziti monocikl ili hodati na štulama, a u AKROBATSKOM KUTKU mogu naučiti osnove akrobalansa i probati zračne akrobacije. Neke trikove savjetujemo da ne isprobavate kod kuće, ali zato slobodno ih isprobajte u Toweru uz stručne cirkusante. 

MINI I POLIS STIŽU U TOWER CENTER RIJEKA

Svake godine za svoj rođendan Tower Center Rijeka oduševi posjetitelje nekom posebnom predstavom ili koncertom, a ove godine posebno će oduševiti one najmlađe. Naime, megapopularan prvi dječji grad u Hrvatskoj, MiniPolis, stiže u Tower Center Rijeka. Maskote Mini i Polis dolaze na najbolju zabavu u gradu. Otkrijte koje radionice vas očekuju. 

PRODUŽENI VIKEND UZ POPUSTE I DUPLE BODOVE NA GOLDEN TOWER KARTICI 

Proslavite s nama 17. rođendan od 9. do 12. studenoga 2023. Iskoristite rođendanske popuste i duple bodove na Golden Tower kartici. Tower Center Rijeka daruje četiri dana duple bodove! Tako za potrošenih 1 EUR, za vrijeme produženog rođendanskog vikenda, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Minimalan iznos računa je 10 EUR

Otkrijte rođendanske popuste i pogodnosti na linku: https://tower-center-rijeka.hr/novosti/4314-otkrijte-rodendanske-popuste-i-pogodnosti

Vidimo se u Toweru!


Eventi
Scroll to top