TOWER POKLANJA KUPCIMA HUMORISTIČNU PREDSTAVU PUNI PANSION

TOWER POKLANJA KUPCIMA HUMORISTIČNU PREDSTAVU PUNI PANSION

06.11.2023

.Tower Center Rijeka časti posjetitelje humorističnom predstavom Puni pansion u izvedbi vrckave, energične i urnebesne Katarine Baban, koja uskače u više od 20. uloga u PUNOM PANSIONU, novoj životnoj komediji o vatrenoj sezonki!

Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’ donosimo domaću inačicu predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC saznajte u PUNOM PANSIONU!

Tower Center Rijeka najbržih i najvjernijih 400 kupaca nagrađuje ulaznicom za popularnu predstavu. Svi kupci koji ostvare kupovinu u iznosu većem od 20,00 €, na Info pultu centra na 4. katu mogu preuzeti jednu besplatnu ulaznicu. Račun mora biti ostvaren na dan kada se preuzima ulaznica, a za jedan račun moguće je dobiti jednu ulaznicu.

Ulaznice će se dijeliti do 10. studenoga 2023., ili do isteka zaliha, zato požurite. Predstava je na rasporedu u petak, 10. studenoga 2023. s početkom u 20 sati, u dvorani br. 1 riječkog CineStara (ulaznice nisu numerirane, ulaz se otvara u 19.45h).


Eventi
Scroll to top