TOWER BACK TO SCHOOL - NAGRADNA IGRA, DOGAĐANJA I POPUSTI

TOWER BACK TO SCHOOL - NAGRADNA IGRA, DOGAĐANJA I POPUSTI

19.08.2024

Back to school je san, nova znanja svaki dan! 

Još malo pa stiže i nova školska godina, kao i novi izazovi za cijelu obitelj. Tower Center Rijeka pripremio je uzbudljivu nagradnu igru, priliku za osvajanje Tower poklon kartica, brojna događanja, popuste i nagrade. Pridružite nam se i uživajte u jedinstvenom iskustvu koje kombinira shopping, zabavu i prilike za osvajanje nagrada!

BACK TO SCHOOL NAGRADNA IGRA - OD 19.8. DO 15.9.2024.

Za sve posjetitelje Tower Centra Rijeka povodom početka nove školske godine organizirali smo nagradnu igru "Back to school" koja traje od 19. kolovoza do 15. rujna 2024., a u kojoj nagrađujemo s tri sretna dobitnika Tower poklon karticom: u iznosu od 150,00 €, 100,00 i € 50,00 €. Potrebno je samo ostvariti jednokratnu kupnju u ukupnoj vrijednosti od najmanje 20,00 € u trgovinama Tower Centra Rijeka u navedenom razdoblju te na blagajni prodavaonice preuzeti nagradni kupon. Ispunite ga osobnim podacima i ubacite u za to predviđenu kutiju koja se nalazi na 2. i 4. katu Centra. Izvlačenje dobitnika će se održati u ponedjeljak, 16. rujna 2024. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje. 

BACK TO SCHOOL PROGRAM DOGAĐANJA - OD 4.9. DO 8.9.2024.

Srijeda, 4.9.2024. 18,00 h (4. kat) – Predstava "Želim biti, hoću biti", Teatra CIRKUS punkt

Izbor životnog poziva, budućeg zanimanja, ili dječje rečeno „što ću raditi kad budem velik“ je jedno od prvih „velikih“ i „važnih“ pitanja s kojim se dijete susreće u svojem odrastanju. U početku odrasli s blagom dobrohotnošću gledaju na dječja razmišljanja o budućem zanimanju, shvaćajući ih kao puke, bezazlene maštarije, ali vrlo brzo, pogotovo ako je dijete vrlo „odlučno“ u svojim željama, imaju potrebe da dijete usmjere na „pravi kolosijek“. Predstava „Želim biti, hoću biti“ na humorističan način donosi konflikt veselih dječjih maštanja o budućnosti djevojčice Lidije i racionalnih stavova njezinih roditelja koji pokušavaju kćerkicu uputiti na „prava zanimanja“, dok ona kroz ples i pjesmu uživa u maštanju o svom budućem životu. Predstava upozorava da svako dijete ima ne samo pravo na obrazovanje, nego i na maštanje, na želje koje su samo njegove, a  najvažnija poruka je da su sva zanimanja jednako vrijedna i jednako doprinose onome što svi želimo – sretnom i pravednom ljudskom društvu. Ne postoji najbolje zanimanje.

„Važno je nekome pomoći! Kad nekome pomažeš taj čas imaš najbolje zanimanje na svijetu!“

Froddo je odlučio obradovati sve posjetitelje predstava posebnim poklonima! Svako dijete koje dođe na predstavu dobit će kokice, balone i bojice kao mali znak pažnje. Froddo ove godine slavi  VELIKI 25. rođendan i želi da svako dijete uživa ne samo u predstavi, već i u dodatnim iznenađenjima koja će učiniti njihov dan još posebnijim. Dođite na predstavu i pridružite se zabavi!

Četvrtak, 5.9.2024. 17,00  do 19,00 h (2. kat) – STEM radionica, CTK Rijeka

Centar tehničke kulture Rijeka koja se bavi edukacijom građanki i građana u području tehničke kulture, informatike, robotike i STEM-a., dobro je poznat prijatelj i partner Tower Centra Rijeka. 

Pridružite nam se na uzbudljivoj STEM radionici za djecu, gdje ćemo istraživati svijet znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike kroz interaktivne aktivnosti! Radionica uključuje korištenje Beebot robotičkih edukativnih pčelica, koje djeca mogu programirati za kretanje po stazi. Također ćemo se zabaviti sa Sphero Mini kuglom za programiranje, koja omogućuje djeci da kroz igru nauče osnove kodiranja. Uz pomoć tangrama, matematičke slagalice, djeca će razvijati svoje logičke i prostorne vještine. Na kraju, tu je i robotski bager koji lovi bombone, što će zasigurno oduševiti naše mlade istraživače.

Prijave za radionicu nisu potrebne, nije ograničen broj djece koja mogu sudjelovati. 

Petak, 6.9.2024. 17,00 do 19,00 h (2. kat) - LEGO radionica, EDUKIDO Rijeka

U Tower Center Rijeka stižu uvijek omiljene EDUKIDO radionice. Ovaj put djeca će istraživati svijet zemljopisa i kartografije! Radionice su osmišljene kako bi djeca kroz igru, kreativne aktivnosti i uporabu Lego kockica, naučila o važnosti zemljopisnih karata, mjerila, legendi, priča o poznatim istraživačica. Kroz igru s certificiranim instruktorima djeca će samostalno doći do odgovora na pitanja poput: Treba li putniku karta i za što?, Što je bilo prvo: putnik ili karta? Je li moguće da je umjetnost izrade karata starija od umjetnosti pisanja?...

Pridružite nam se na ovoj edukativnoj avanturi jer osim zagarantirane zabave, trgovina Muller, koja se nalazi na 5. katu Tower Centra Rijeka sve sudionike radionice daruje Lego vrećicom. 

Prijave za radionicu nisu potrebne, a radionica se održava u dva termina 17.00 -18.00 sati i 18.30 – 19.30 sati. Broj djece po radionici je ograničen na 25 sudionika, zbog kvalitete rada i igre.

Subota, 7.9.2024. 10,00 do 12,00 h (2. kat) - Kemija i pokusi

Da je znanost fora, dokazat ćemo na radionici kroz kemijske pokuse i različite kemijske reakcije. Djeca će imati priliku vidjeti čarolije sa suhim ledom, različite kontrolirane eksplozije. Čeka nas i natjecanje u raketama, jedva čekamo vidjeti čija će raketa odlletjeti više u zrak.

Edukativna i zabavna radionica koja popularizira kemiju i na specifičan i zabavan način je približava djeci uz eksperimente, koje i samo mogu izvoditi. 

Nedjelja, 8.9. 10,00 do 12,00 h (2. kat) - Bubblelogija

Bubblelogija pruža uzbudljivo iskustvo kroz niz aktivnosti koje uključuju mjehuriće od sapunice, ima li što zabavnije?. Djeca će izvoditi fascinantne pokuse na bazi mjehurića od sapunice, izrađivati divovske balone te će moći "obući" balone od sapunice, stvarajući nezaboravne trenutke. Očekuje nas natjecanja u kojima će djeca pokušavaju "napuhati" što više balončića, što donosi dodatnu dozu zabave i smijeha. Uz sve to, zabavljat ćemo se s mjehurićima od sapunice, kombinirajući igru i učenje. Znanost o mjehurićima od sapunice je istovremeno poučna i zabavna, pruža djeci priliku da istražuju svijet fizike na zanimljiv i interaktivan način. 

Double Bubble, nezaobilazno mjesto za najbolji bubble tea i bubble vafle, koji se nalazi 5. katu Tower Centra Rijeka, priprema za svu djecu boubbe pauzu uz odlično iznenađenje. Vjerujemo da će mališani uživati u bubble poslasticama koje ih čekaju! Iznenađenjima nema kraja, jer Skechers daruje sve klince poznatim "lopticama skočicama" za neopisivu igru prije početka škole. Uz odlične Skechers tenisice lakše je uloviti loptice koje skaču svukuda.

BACK TO SCHOOL POPUSTI

Trgovine Tower Centra Rijeka pripremile su posebne pogodnosti i popuste povodom početka nove školske godine. Istražite popuste u nastavku i opremite svoje školarce od glave do pete i to po najpovoljnijim cijenama. Strpite se još malo uskoro stiže popis svih pogodnosti!

 

Kat

Popust
2
 Argentum
20% popusta na kupnju artikala: zlatnog vjenčanog prstenja u iznosu iznad 200 € i zlatnog nakita u iznosu iznad 100 €.
30% popusta na kupnju artikala: srebrnog i čeličnog nakita (uključuje i srebrne burme) u iznosu iznad 25 € i dio kolekcija Vjerskog nakita, Pearl, Adriatic, Summer, Bangle, Hoops, Plain te kolekcije Ti Ami i Sand.
Do 50% popusta za kupnju artikala: sata u iznosu iznad 60 €.
Do 50% popusta za kupnju artikala: srebrnog i čeličnog nakita (uključuje i srebrne burme) u iznosu iznad 50 €.
*Popusti se ne odnose na dodatke za nakit, sredstva za čišćenje, poklon bonove, poklon ambalažu, zlatnike, srebrnjake, medicinske naušnice, nakit po narudžbi, personalizirani nakit i kolekciju srebrnog nakita Heritage, Tennis, Luxury, Fraboso i novu kolekciju.
*Popusti se ostvaruju na blagajni, međusobno se ne zbrajaju i vrijede za sve načine plaćanja.
3
Calzedonia

4+1 gratis* na dječje kratke čarape.

4+1 gratis* na dječje tajice i čarape s gaćicama.

*Gratis najjeftiniji artikl.

4
CCC
50% popusta na drugi, povoljniji artikl.
*Promocija vrijedi do 15.9.2024.
4
Dm

Poklon-paket za svakog prvašića

*Ponuda traje od 6.9. do 9.9.2024.

*Poklon-paket daje se isključivo djetetu 1. razreda osnovne škole koje dođe u pratnji roditelja i/ili
*bliže rodbine. Svaki prvašić pojedinačno ostvaruje pravo na maksimalno jedan poklon-paket.
*Ponuda traje do isteka zaliha. 
3
Galileo

20% popusta na novu kolekciju za kupnju 2 i više artikala.

*Akcija vrijedi na određeni dio asortimana.

*Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

*Akcija vrijedi do 15.9.2024.

3 za 1 na t-shirt, polo majice, košulje i bermude.
*Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.
*Akcija se odnosi na sezonski dio asortimana.
*U sklopu akcije 3 za 1 kupac plaća najskuplji artikl, popust u iznosu od dva jeftinija artikla obračunava se na blagajni.
*Akcija 3 za 1 ne vrijedi na basic asortiman.

4Ghetaldus

30% popusta na dječje dioptrijske okvire uz kupnju naočalnih leća.

20% popusta na Synchrony naočalne leće.

*Akcije i popusti se ne zbrajaju. Akcija ne uključuje brandove grupacije Thelios, Dita i Ghetaldus.
*Popusti vrijede do 15.9.2024.

1
Intersport
Odabrani artikli po povoljnim cijenama.
3
Intimissimi

2+1 gratis* na ženske  potkošulje.

3+1 gratis* na ženske gaćice.

*Gratis najjeftiniji artikl.

4KikSve za školu od 1,00 €.
4Luce30% popusta na radne lampe, lava lampe i dječju rasvjetu.
5
Muller
25% popusta na školske torbe, ruksake i pernice.

*Popust se oduzima neposredno na blagajni uz predočenje kupona. *Kupon je dostupan u Müller letku u poslovnicama.

*Različiti popusti međusobno se ne zbrajaju, a akcije isključuju. Do isteka zaliha.

2Optika Anda

Gratis dioptrijski dječji okvir iz asortimana Kids uz kupnju naočalnih leća = 120,00 €.

Gratis dječja trakica uz kupnju dječjeg sunčanog modela iz asortimana Kids.

3
Polleo Sport

25% popusta na svu odjeću i obuću (za loyalty kupce).

25% popusta na svu Zoe odjeće (sve kolekcije i za loyalty kupce).

25% popusta na cjelokupan brand Leovital (za loyalty kupce).

25% popusta na cjelokupan brand Therabody (za loyalty kupce).

15% popusta na cjelokupan brand zoe Nutrition (za loyalty kupce).

30% popusta na cjelokupan brand Sci-Muscle.

20% popusta na cjelokupan brand Body Attack.

20% popusta na cjelokupan brand Nutrigold.

30% popusta na cjelokupan brand Atleticore.

25% popusta na cjelokupan brand TRX.

20% popusta na cjelokupan brand Bauerfeind.

20% popusta na Girje i bučice.

20% popusta na uteze i šipke.


4
Posteljina.hr
20% popusta na dječji asortiman.
*Akcija vrijedi do 15.09.2024.
3PittarossoDo 50% popusta na širok asortiman.
*Popusti vrijede do 15.9.2024.
2
Terranova
50% popusta na drugi komad traperica.
Ruksak za 9,99 € sa Fidelity karticom.
2
Tezenis

Dječje gaćice 4 za 10,60 €.  

Dječje potkošulje 3 za 13,50 €.

3Tvornica Zdrave Hrane

Do 30% popusta na odabrani dio asortimana - Egzotičan tjedan.
*Akcija vrijedi od 10.09.2024. do 15.09.2024. 


Akcije i popusti Eventi Novosti u centru
Scroll to top
Update cookies preferences