BRUNO ŠIMLEŠA STIŽE U TOWER POVODOM DANA ŽENA - POPUNJENO

BRUNO ŠIMLEŠA STIŽE U TOWER POVODOM DANA ŽENA - POPUNJENO

23.02.2024

28.2.2024. - ZBOG VELIKOG INTERESA PREDAVNJE JE POPUNJENO

Treći put zaredom u Tower Center Rijeka stiže miljenik ženske publike, sociolog, autor brojnih knjiga popularne psihologije i duhovnosti, veliki aktivist i humanitarac, Bruno Šimleša. Ljubav između riječke publike i autora je uzajamna, tako da vjerujemo da će novi susret biti pun emocija, prijateljstva i ljubavi. 

Prigodno, na Dan žena, 8. ožujka s početkom u 18 sati u riječkom CineStaru, Bruno će održati predavanje „Kako slaviti sebe i svoju ženstvenost?„. 

Žene često balansiraju između mnogobrojnih obveza, očekivanja, odnosa, obitelji, karijere… nastojeći zadovoljiti različite potrebe drugih, a stavljajući često sebe na zadnje mjesto. Šimleša upravo ovim predavanjem progovara o tome da ne moraju žene uvijek biti „superžene“ ili superjunaci, da bez grižnje savjesti trebaju staviti i svoje potrebe u prvi plan. Progovara o drugačijoj definiciji ženstvenosti, koja proizlazi iz čistog srca i uma, a ne izgleda i vanjštine. 

Možda je vrijeme da žene promijene kut gledanja na određene pojave i događaje u svome životu, kako bismo se osjećale bolje i živjele zadovoljniji, ispunjeniji život.

Ulaz na predavanje je besplatan, a zbog velikog interesa i ograničenog broj mjesta, ulaz je moguć uz prethodnu prijavu i preuzimanje ulaznica na info pultu Tower Centra Rijeka, 4. kat.

Ako želite prijaviti više osoba za predavanje, molimo ispunite dva puta prijavu! Jedna prijava je jedna osoba!

Nakon predavanja, nastavak druženja bit će u knjižari Hoću knjigu na 4. katu Tower Centra Rijeka, gdje će Šimleša potpisivati knjige. Svi oni koji još uvijek nemaju neku knjigu iz bogatog opusa, samo 8. ožujka moći će nabaviti uz promotivni popust od 15 do 30 %*. 

I šećer na kraju, CineStar povodom Dana žena daruje sve posjetiteljice predavanja Brune Šimleše karamel kokicama! Povedite svoju žensku ekipu i uživajte!

*Više informacija o akciji potražite u knjižari Hoću Knjigu.


Eventi
Scroll to top