Tower Center Rijeka - Napapijri

Napapijri

Odjeća, obuća, modni detalji

3 . Kat

Program vjernosti

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

SAVRŠEN SPOJ SPORTSKE ODJEĆE I LUKSUZA 

Napapijri daje potpuno nov senzibilitet garderobi, pretvarajući inovativne materijale u komade odjeće. 

Put talijanskog branda Napapijria počinje 1987. godine u podnožju europskog najvišeg vrha - Mont Blanca. Napapijri na finskom jeziku znači sjeverni polarni krug. Polarne ekspedicije bili su glavni izvori inspiracije kreatorice Giulije Rosset. 

Norveška - spoj ekstremnih uvjeta i prelijepih pejzaža, čija zastava je logo Brenda, predstavlja slobodu i smisao za avanturu. Brand je poznat po zimskim jaknama, skijaškim odijelima, materijalima koji garantiraju nepromočivost i udoban osjećaj u ekstremnim uvjetima. Također je poznat po torbama jedinstvenog stila i prepoznatljive forme, koje su dizajnirane tako da omogućavaju praktično nošenje. Posebno su tretirane tako da budu otporne na vodu i prašinu te predstavljaju pravi izbor za sve one koji vole avanturistička putovanja. 

Napapijri predstavlja sportsku eleganciju u najluksuznijem smislu. 

On vam omogućava da svoj avanturistički duh prenesete na svoje odijevanje. U ponudi imamo mušku i žensku kolekciju, a i vaša djeca mogu ponijeti neki od jedinstvenih Napapijri komada. Ono što je za najmlađe posebno važno, je da odjeća bude izrađena od prirodnih materijala koji nisu tretirani štetnim supstancama, a to je upravo ono što Vam naš brand omogućava. Napapijri dopušta svojim korisnicima slobodu prirodnog načina življenja. Asortimanom dominiraju prirodni materijali, krzna i detalji izrađeni od kože. Posebno bismo izdvojili materijale koji su izrađeni od najkvalitetnijih sirovina, obrađeni tako da se voda jednostavno “slijeva” s njih i ne omogućava prodiranje u unutrašnjost.

Prirodnost je bit Napapijrija. Neka Vas naši modeli inspiriraju i neka Vaša putovanja počnu. 

Budite jedinstveni, budite primjećeni, budite Napapijri.

Facebook: facebook.com/NapapijriRijeka


Telefon: 051627772

Website: https://napapijri.com

Tower 351
Scroll to top