Tower Center Rijeka - Ulla Popken

Ulla Popken

Odjeća, obuća, modni detalji

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Najpoznatiji europski fashion brand za punije stiže i u Rijeku! Ulla Popken otvorio je svoja vrata u Tower centru (2. kat), predstavljajući novitete iz kolekcije proljeće/ljeto. Zahvaljujući različitim linijama Ulle Popken (Selection, Modern Woman, Pure i Sport), svaka žena punijeg stasa može pronaći nešto za sebe. Modne linije nude široki raspon veličina - od 42 do 60 za žene i do čak 7XL za muškarce, kroz liniju Johann Popken. 

Ulla Popken moda za punije donosi vam sve fashion trendove kroz kolekcije različitih stilova i fantastičnih krojeva koji razumiju potrebe punijih žena. Posebna pažnja posvećuje se i odabiru materijala - većinom se koriste prozračni materijali koji osiguravaju udobnost i koji sadrže veći postotak elastina. Tako kreirane modne kombinacije ne kapituliraju pred oblinama, već daju mogućnost isticanja istih. 

Osobama krupnije građe donjeg dijela tijela preporučuje se odijevanje jednobojnih hlača i suknji koje se mogu vrlo efektno kombinirati s košuljama, tunikama i majicama različitih uzoraka. Nižim osobama s krupnijim gornjim dijelom tijela te ravnim trupom, idealan izbor bit će npr. monokromno odijelo koje vizualno izdužuje i ne naglašava gornji dio tijela. 

Uz Ullu Popken budite u trendu u svakoj prilici, naglasite ono najljepše i prikrijte pokoji nedostatak uz male modne trikove. Posjetite Ulla Popken fashion trgovinu u Tower Centru Rijeka i odaberite modu u kojoj ćete se osjećati zadovoljno i sretno! 

Ulla Popken moda za punije - jer ljepota ne poznaje veličinu.


Telefon: 051550879

E-mail: info@ullapopken-croatia.hr

Website: https://ullapopken-croatia.hr

Tower 214