Tower Center Rijeka - Springfield

Springfield

Odjeća, obuća, modni detalji

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Springfield u modni svijet ulazi s novim sloganom „AS YOU LIVE“ koji se oslanja na jačanje pozicije unutar ciljane skupine od 25 do 35 godina, s naglaskom na tridesete. Španjolski brend sa sjedištem u Madridu, nastao 1988. kao muški brend, 2006. godine uvodi i žensku kolekciju, a u Hrvatskoj je prisutan od 2012. godine.

Springfield dizajnira casual odjeću urbanog stila koji naglašava stav stvarnih osoba. Upravo "AS YOU LIVE" poruka, koja veliča životni stil i neovisnost, poziva nas da slijedimo svoj instinkt koji opisuje svakog od nas, a koji priča vlastitu, drugačiju i posebnu priču. 

Springfieldova filozofija pametnog odijevanja u prvi plan stavlja dostupnost, nosivost i visoku kvalitetu. Springfield je brend otvorenog stila, dizajniran za „stvarne ljude“ s visokim kriterijima i snažnom dozom zrelosti. Brend se obraća osobama otvorenog duha te se posvećuje njihovoj svakodnevici, nudeći im urbane, casual komade koji će naglasiti njihovu osobnost, vodeći računa o stilu i kvaliteti proizvoda.


Telefon: 0996023173

Website: https://myspringfield.com/es/es

Tower 217
Scroll to top
Update cookies preferences