Tower Center Rijeka - OS Jeans Story

OS Jeans Story

Odjeća, obuća, modni detalji

3 . Kat

Program vjernosti

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

U ovoj trgovini Tower Centra možete pronaći slijedeće brandove: 

Only 

Only je brend koji na tržištu postoji već od 1995. godine. 

Ovaj brend naglašava jednostavnost, ali i fashion kombinacije koje su namijenjene samo VAMA, jer ONLY je svaka djevojka koja voli modu i prati trendove. 

Kako kaže i sam naziv brenda – SAMO TI!! 

BIG STAR 

Postoji na trzištu već od 1979. godine te je pravi expert u Jeans-u, ali uz to nudi šaroliku ponudu ostalih asortimana te veliki izbor obuće. Uz svoj prepoznatljivi brend privlači kupce diljem Europe. 

NZA 

New Zealand Auckland je brend za sve muškarce koji traže kvalitetu i udobnost. Brend postoji od 2007. i odiše daškom prirode, gdje inspiraciju pronalazi u detaljima i stilu New Zealanda. 

Vero Moda 

Jednostavnost je uvijek bila dio ovog brenda, već od 1987. godine tako je prezentirana modernim ženama koje prate trendove i teže samostalnosti. To je fashion koji se mijenja ubrzano, kako bi udovoljio svojim kupcima i potražnji tržišta. 

Only & Sons 

Super trendy i fashion brend je Only&Sons. Sama riječ brenda je unikatna kao i sam brend, za sve muškarce koji su u trendu mode i žele kombinirati stilove. 

Vila 

Sve je započelo 1994. godine, kad je nastao ovaj brend, koji je jako brzo napredovao kao fashion za mlade cure koje su željele biti u stilu s modnim izričajem. Ističe se svojom elegancijom i kvalitetnim modnim artiklima. 

Time Out 

Time Out se proširio na europsko tržište već od 1995. godine. Oni vjeruju da odjeća nije tu da se samo nosi kao simbol odjevnog artikla, nego da se i uživa u tom stilu, u modi te inovaciji. 

To je brend koji je namijenjen i muškarcima i ženama te onima koji žele biti inovativni. 

Jack & Jones 

Jack&Jones je inspiracija kao brend koji je namijenjen mladim i ozbiljnim muškarcima. 

Sa super modernim stilovima majica i jakni te velikim izborom Jeans-a ističe se u svojoj konkurenciji i privlači svoje kupce.

Facebook: facebook.com/osjeansstory


Telefon: 051606163

E-mail: info@osoje-commerce.hr

Website: https://osoje-commerce.hr

Tower 315
Scroll to top