Tower Center Rijeka - Pandora

Pandora

Ostale osobne potrepštine

2 . Kat

Program vjernosti

Poklon kartica

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Činjenica je da svaka ženska osoba ima nezaboravne trenutke koje želi sačuvati, ženstvenost i originalnost koju želi istaknuti, osobnu priču koju želi ispričati. To je bilo dovoljno kao inspiracija za nastajanje jednog od najpoznatijeg brenda nakita koji krasi nježniji spol širom svijeta. Pandora je brend visoko kvalitetnog, ručno dovršenog nakita, koji se prodaje po pristupačnim cijenama. Pored najpoznatijeg artikla, Pandora narukvica s privjescima, Pandora u svom asortimanu ima i ogrlice, lančiće, naušnice, prstenje, razne vrste narukvica i privjesaka. Moderan i ženstven nakit, spoj tradicionalnog zanata i moderne tehnologije, rezultirao je unikatnim dizajnom, a to je upravo ono što Pandora nakit čini jedinstvenim u svijetu.

Osnovana 1982. godine sa sjedištem u Kopenhagenu u Danskoj, PANDORA se prodaje u više od 100 zemalja, na 6 kontinenata, u više od 7.000 prodajnih mjesta, a zapošljava oko 26.000 ljudi širom svijeta. 

Potražite Pandora Concept Store na 2. katu Tower Centra Rijeka i mjesto gdje ćete pronaći ‘ono nešto’ – svaki komad nakita sačinjen je od blistave magije koja krije emociju, čuva trenutak, priča priču.

Za više informacija posjetite www.pandorashop.hr


Telefon: 0995426045

E-mail: rijeka.pandora@sf1clips.com

Website: https://www.pandorashop.hr

Tower 221b
Scroll to top