Tower Center Rijeka - Dogma Tower

Dogma Tower

Uslužne djelatnosti

4 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

DOGMA nekretnine d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina. U ovome poslu prisutni smo više od 20 godina i, od male agencije s tek dvoje zaposlenih, izrasli smo u tvrtku s preko 40 zaposlenika. U tom razdoblju, svojim radom i odnosom prema klijentima i poslu, postali smo vodeća agencija u Primorsko-goranskoj županiji i jedna od vodećih u Hrvatskoj.

Agencija Dogma nekretnine posjeduje najveću bazu nekretnina u našoj regiji koja sadrži više od 40.000 stanova, 20.000 kuća, 4.000 poslovnih prostora, 15.000 apartmana i isto toliko zemljišta, tako da svaki potencijalni kupac može pronaći željenu nekretninu. Kako bi put od oglašavanja do prodaje nekretnine bio što kraći, imamo i bazu od nekoliko tisuća potencijalnih kupaca. 

Pružamo Vam usluge na hrvatskom, engleskom, talijanskom, njemačkom i ruskom jeziku.

Zbog povećanja obima poslovanja i povećane potražnje od strane klijenata (domaćih i stranih), od srpnja ove godine otvorili smo novu poslovnicu na istočnom dijelu grada - DOGMA TOWER. Nalazi se na 4. katu shopping centra te nas možete posjetiti 7 dana u tjednu. Ponedjeljkom do subote 09 - 21h te nedjeljom 10-21h. Naš tim stoji Vam na raspolaganju! Vaši četveronožni članovi obitelji također su dobrodošli :)

Facebook: facebook.com/dogma.hr


Telefon: 051564890

E-mail: tower@dogma-nekretnine.com

Website: https://dogma-nekretnine.com

Tower 432
Scroll to top
Update cookies preferences