Tower Center Rijeka - iWash Carwash & Detailing

iWash Carwash & Detailing

Uslužne djelatnosti

G . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 0 - 0

iWash autopraona razvila je mobilnu aplikaciju pomoću koje se možete jednostavno naručivati za pranja uz samo nekoliko klikova na Vašem mobilnom uređaju. Aplikacija je napravljena za iOS (iPhone) i za Android (Samsung itd.) operativne sustave. 

Preuzimanje aplikacije je besplatno i moguće je u AppStore-u (iPhone) ili PlayStore-u (Samsung itd.) - u pretraživač aplikacija upišete: iWash Carwash.
Aplikaciju također možete besplatno preuzeti na iwash.com.hr/download

Putem iWash mobilne aplikacije moći ćete provjeriti cijene naših usluga, saznati sve o trenutnim akcijama i rezervirati termin za pranje vozila. Također, aplikacija će Vas automatski obavijestiti kad je vozilo oprano te spremno za preuzimanje. 

Aplikaciju je potrebno jednokratno autorizirati kodom koji će Vam dodijeliti djelatnik autopraone pri Vašem prvom dolasku na pranje. 

Autopraona iWash na usluzi Vam je u garaži Tower Centra Rijeka, na parking etaži “-2”. Naš uvježbani tim djelatnika pružiti će Vašem automobilu izniman tretman služeći se isključivo najkvalitetnijim materijalima. Za informacije i dogovaranje termina detailing usluga (poliranje, kemijsko dubinsko čišćenje, keramička i nano zaštita laka), dostupni smo na 095 55 66 565.

Radno vrijeme: 09 - 21 h (Pon - Sub), Ne radi (Ned)

Facebook: facebook.com/iWash.tower


Telefon: 0955566565

E-mail: iwash.tower@gmail.com

Website: https://iwash.com.hr

Scroll to top
Update cookies preferences