Tower Center Rijeka - Varteks

Varteks

Odjeća, obuća, modni detalji

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Varteks je vodeća hrvatska modna kompanija u segmentu proizvodnje i prodaje odjeće, osnovana 1918. godine. U svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjali smo se i razvijali prema potrebama tržišta i kupaca, istovremeno zadržavajući svoju kvalitetu i prepoznatljivost.

Klasika s modnim pomakom – izraz je kojim možemo opisati svaki varteksov model.

Odjeća je taj divan omot koji vašoj osobnosti daje priliku da se izrazi, da pošalje poruku, da bude prepoznata. Važno nam je da uvijek izgledamo i osjećamo se privlačno. Stoga uz kvalitetu i tradiciju, Varteks njeguje i vrhunski suvremeni dizajn.

Željni sigurnosti i trajnih vrijednosti okrećemo se provjerenim i uvijek poželjnim komadima odjeće: kaputima, ogrtačima, odijelima, sakoima, haljinama… Budimo svijest o tradiciji koja nije pomodna, već stilski dotjerana i bezvremenska. Vraćamo se korijenima dobrog odijevanja.

Prirodne tkanine vrhunskih sastava i kvalitete, precizno oblikovane forme, pomno odabrani dezeni i strukture osnova su ženske i muške Varteks kolekcije.

Veliki modni mozaik ispričan je kroz male, skladne kolekcije koje izlaze iz varteksovih proizvodnih pogona s namjerom da postanu dio vaše svakodnevice.


Telefon: 091 621 8697

Tower 235
Scroll to top
Update cookies preferences