Tower Center Rijeka - Salamander

Salamander

Odjeća, obuća, modni detalji

2 . Kat

Program vjernosti

Poklon kartica

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Klasičan, originalan i uvijek u trendu, SALAMANDER Shop je pogodan za bilo koji tip ličnosti. U multibrand trgovinama Salamander očekuje vas široka paleta obuće i torbica za žene i obuće za muškarce.

“All things are difficult before they become easy” je francuska poslovica usko povezana s početkom priče o Salamanderu i osnivačem Jakobom Sigle-om koji osniva brend ''J. Sigle und Cie'' u Kornwestheim-u 1885. godine zajedno sa vrsnim poznavateljom kože Max Levi-em. Samo 14 godina poslije tvornica je godišnje proizvodila preko 2 mil. pari cipela te proširila svoje poslovanje u 123 zemlje širom svijeta.
 
Danas Salamander grupacija je lider u proizvodnji obuće i modnih dodataka, ali i kompanija s konceptom multibrand trgovina koje u svojoj ponudi imaju svjetski i europski poznate brendove.

U ovoj multibrend radnji u pronaći ćete modele koje potpisuju svjetski brendovi kao što su: Hugo, Boss, Hogl, Karl Lagerfeld, Replay, Lloyd, Nine West, Mexx, Tamaris, s'Oliver, Mjus, Salamander i mnogi drugi.

Trenutno Salamander ima preko 250 trgovina obuće u Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj, Slovačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama. 

Trgovinu u Tower Centru Rijeka potražite na drugom katu. 
 
 


Telefon: 051/212-691

Tower 240
Scroll to top
Update cookies preferences