Tower Center Rijeka - FINA

FINA

Uslužne djelatnosti

4 . Kat

PON - SUB 8 - 20

NED 0 - 0

Financijska agencija je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Nacionalna pokrivenost, informatički sustav prokušan na najzahtjevnijim poslovima od nacionalne važnosti te profesionalnost stručnih timova omogućuju pripremu i provedbu različitih projekata, od jednostavnih financijskih transakcija do najsofisticiranijih poslova u elektroničkom poslovanju. Otvaranjem novih poslovnica stvaramo bolju dostupnost naših proizvoda i usluga korisnicima, građanima i poslovnim subjektima te pratimo i prilagođavamo se njihovim potrebama i očekivanjima.

Građani, između ostalog, u novoj poslovnici mogu plaćati svoje račune bez naknade ili uz povoljnije naknade, zamijeniti oštećene novčanice, razmijeniti novac u mjenjačnici, izvršiti prijavu/promjenu prijave osiguranika u Obvezni mirovinski fond te razmijeniti gotov novac. Isto tako, građani će u ovoj poslovnici moći kupiti obrasce, biljege, mjenice, vrijednosne kupone i ugovore o sezonskom radu te slati i primati novac putem Western Uniona. U poslovnici u Tower Center Rijeka, građani mogu preuzeti potvrde, preglede i preslike dokumentacije iz Očevidnika redoslijeda za plaćanje, ali i dobiti usmene informacije o osnovama za plaćanje, preuzeti certifikat za pristup e-servisima te se registrirati u sustav e-građani i time dobiti pristup elektroničkim uslugama javne uprave. Jednako tako, bit će omogućeno i podnijeti zahtjev za sklapanje SEPA suglasnosti za izravno terećenje, ali i koristiti druge mnogobrojne usluge. 

Poslovnim subjektima su dostupne usluge gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, preuzimanja dnevnih izvadaka o promjeni i stanju računa, primitka i obrade R-S/R-Sm obrazaca iz prethodnih godina, obrade i trezoriranja gotovog novca te razmjene novca. Isto tako, dostupna su i preuzimanja certifikata za pristup e-servisima, upisa u Registar stvarnih vlasnika, usluge slanja računa u sustav e-Račun, kao i brojne druge usluge.

FINU u Tower Centru Rijeka potražite na 4. katu. 


Telefon: 051206 760

E-mail: poslovnica.rijekatower@fina.hr

Website: https://www.fina.hr

Tower 430
Scroll to top