Tower Center Rijeka - Shoetique

Shoetique

Odjeća, obuća, modni detalji

2 . Kat

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće i odjeće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove kao što su Cruyff Classics, Ghoud, Off The Pitch, Mercer te mnogi drugi. U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci. SHOETIQUE nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkuriraju pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade. SHOETIQUE, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskom izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu - Football luxury.

Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je i višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Osim širokog asortimana tenisica, u dućanu možete pronaći i odjeću nekih od gore navedenih brendova, asoritiman za djecu - Cruyff Kids, accessorise te sredstva za čišćenje poznatog brenda Jason Markk.

Brandovi u ponudi: Cruyff Classics, Mercer, Ghoud, Off The Pitch, L’ascolana, Meyba, I Clip, Jason Markk, 47, Goorin Bros te mnogi drugi.


Telefon: 051215365

Website: https://www.shoetique.hr

Tower 238
Scroll to top
Update cookies preferences