Tower Center Rijeka - Five Star Fashion

Five Star Fashion

Odjeća, obuća, modni detalji

3 . Kat

Program vjernosti

Poklon kartica

PON - SUB 9 - 21

NED 10 - 21

Brandovi: GANT, BARBOUR, SEBAGO. 

GANT je lifestyle brand američke sportske odjeće koji nudi suvremenu, visoko-kvalitetnu, modernu odjeću. Vrijednosti tvrtke temelje se na autentičnoj američkoj baštini Istočne obale, koja datira od osnutka GANTA 1949. godine, u New Havenu, u SAD-u. Od tada se brand dodatno razvijao pod europskim utjecajem, a danas je prisutan u više od 60 zemalja, s više od 500 trgovina i 4000 odabranih trgovaca. Kolekcije sadrže odjeću za muškarce, žene i djecu. Osim toga, GANT potpisuje satove, obuću, naočale, parfeme, donje rublje i pokućstvo. Više informacija pronađite na www.gant.com.

Priča o Barbour-u započela je 1894. godine na tržnici u South Shieldsu. Danas se o obiteljskom poslu koji vodi peta generacija može čitati, a sjedište Barboura je u Simonsideu, u South Shieldsu. Iako proizvodi potječu iz cijelog svijeta, Barbourove klasične voštane jakne i dalje se ručno proizvode u tvornici u Simonsideu i svake se godine više od 100.000 jakni obradi putem središnje, podružne i lokalne službe za korisnike. 

Sebago je poznati američki brand cipela osnovan 1946. godine, a odlikuju ga ručni rad, autentičan stil i bezvremenski dizajn. 

U ponudi je asortiman ženskih i muških, kako sportskih, tako i klasičnih modela.

Facebook: facebook.com/GANTCroatia


Telefon: 051403993

E-mail: FSF-ri2@cmdelta.eu

Website: https://cmdelta.hr

Tower 352
Scroll to top
Update cookies preferences