Tower Center Rijeka - Mass

Mass

Odjeća, obuća, modni detalji

3. Kat9 - 21PON - SUB

Program vjernosti10 - 21NED

MASS - mjesto priznatih robnih marki.

Poduzeće je osnovano 1990. Slogan, MASS OBUĆA ZA VAS, na najbolji način predstavlja našu misiju jer je izbor obuće raznovrstan, za cijelu obitelj, za svaku prigodu i sva godišnja doba. Zastupnici smo robnih marki renomiranih svjetskih proizvođača, kao i svoje vlastite. Robna marka MASS postala je pojam za kvalitetu obuće i raznoliku ponudu. U ponudi uvažavamo najnovije modne trendove, a izbor svake godine dopunjavamo s novim, renomiranim robnim markama obuće i na taj način brinemo o zadovoljstvu lojalnih kupaca. Za vaš savršen izgled pobrinuli smo se i sa raznolikom ponudom modernih torbi, koje će se prekrasno slagati sa odabranom obućom, a moguće je kupiti i moderne remene. Tako ćete uvijek biti u koraku s modom. Zasigurno će svatko tko će posjetiti našu prodavaonicu biti oduševljen izgledom trgovine, ponudom i ljubaznim prodavačicama. 

DOBRO DOŠLI U MASS, MJESTO PRIZNATIH ROBNIH MARKI 

Robne marke: CONVERSE, FRED PERRY, GEOX, MUSTANG, TBS, S'OLIVER, SKECHERS, ART, ADIDAS, NIKE, PUMA, REEBOK, GAS, LE COQ SPORTIF, PANAMA JACK, VAGABOND, PAKROS, TAMARIS, HELLY HANSEN, JOSH, MASS, ECCO, MERRELL, RIP CURL, DUDE SHOES, BUSSOLA, BOLINI, SUPERFIT, HELLO KITTY, CICIBAN i mnoge druge. 

SEVERINA, ZAŠTITNO LICE MASS-a 

Novu modnu sezonu u Mass-u započeli smo s novom kampanjom, čije je zaštitno lice postala popularna zvijezda Severina. U Mass cipelama možemo joj se diviti u drskom oglasu, u kojem pjevačica sja u ulozi Marilyn Monroe i u prizoru iz filma Sedam godina vjernosti. Severina priznaje, da kao i večina žena, voli cipele. Stoga se rado odazvala našem prijedlogu za suradnju. 

Za magazin Story progovorila je o fatalnoj ljubavi, koju je povezala upravo sa cipelama: 

"Da postoji netko tako fatalan, ne znaš, dok ti se to ne dogodi. Uvijek misliš, da je to ono pravo, jer ne znaš, da može biti i bolje. Tako si i za svaku cipelu uvjeren, da je prava i najbolja - dok ne upoznaš Massove cipele, i one sa tržnice su super. Kada se susretnu prave energije, onda protiv toga ne možeš ništa."

Facebook: facebook.com/MassObuca


Telefon: 051437921

E-mail: info@mass-shoes.com

Website: mass-shoes.com

Tower 301a