Pozdrav svim čitateljima Tower lifestyle magazina i dobro došli na modne stranice ModabyEki, koja će neke od Vas možda inspirirati, da uživate u svojim svakodnevnim odjevnim kombinacijama i kako uz malo truda možete biti u trendu.

Za početak da se predstavim ja sam Ester Gallo, Riječanka koja je u svojim pedesetima otvorila svoj javni instagram profil. Ubrzo taj moj instagramski način komuniciranja stekao je zavidnu brojku pratitelja, sa ugodnim i pozitivnim komentarima. Tako da trenutno moj profil ima preko 6000 pratitelja  što je dosta velika brojka obzirom da nisam javna osoba .

ESTER GALLO

Bavljenje instagramom gdje svakodnevno objavljujem svoje odjevne kombinacije omogućilo mi je pojavljivanje na raznim društvenim događanjima, a nedavno sam pobjedila u natjecanju za naj Blogericu pod pokroviteljstvom Life style rubrike Novog Lista i Tower centra.

Sve ovo za mene predstavlja veliku igru i zadovoljstvo, jer uživam smišljati nove kombinacije, a bazirajući se na postojeću garderobu. Na taj način prenosim srednjoj generaciji, a ponekad i mlađoj kako se isti komadi odjeće mogu kombinirati na različite načine, sa nekim novim detaljem ili ponekim accessoriesom.

ESTER GALLO

Na ovim stranicama pričat ćemo  kako se poigrati bojama, koje stvari koristiti kao basic u bilo kojoj kombinaciji, a pri tome ostati svoji. Mislim da je to najvažniji savjet da budete svoji kako za mlađe generacije tako i žene srednjih godina.

Ne znam koliko Vas ponekad pomisli: „opet nemam ništa za obući“( a ormari puniJ). Kupnjom jednog novog odjevnog predmeta kažemo nisam si baš popunila ormar. Zato ćemo na ovom Blogu podjeliti razmišljanja i pokazati način da svaki komad odjeće može izgledati vrhunski i chic. Ne moraju to biti samo firmirani odjevni predmeti , nekad je wintage ili retro komad dobro došao da promjenimo outfit.

Na mojim modnim stranicama otkrit ćete da ja nisam nikad u istoj odjevnoj kombinaciji, a sve je to samo igra u kojoj možete i vi se igrati.

ESTER GALLO

Ovim blogom pokušat ćemo otkriti male tajne must have detalja, te su vaši upiti i komentari vrlo dobro došli.

Vrijeme je nove tehnologije youtubera, influencera, raznih blogera stoga pomaknimo granice jer godine su kako sam već navela samo broj, uživajmo u malim stvarima koje nas čine sretnim.