Pozdrav from Štikla d. o. o. poznate trgovine ženskih snova. Vjerujem da svaka od vas ima par svojih top štikli. Možda nismo više mlade kao nekad, pa se borimo nisam više ja za to, kako da u tome hodam ili slično…

Molim Vas ne odustajte, jer svaka kombinacija će puno bolje izgledati na veću potpeticu. Noga je izduženija, a samim time i vaša figura. Vidjele ste da svi modeli dok poziraju u kupaćim kostimima nose štikle.

MODERNO I UDOBNO

Ako i dalje imate negativan stav da su štikle bell tempi pasati za vas, Štikla d. o. o.  potrudila se da danas imate široku paletu odabira cipelica na petu. Tako su se pojavile potpetice koje nose naziv block peta, jer imaju oblik kocke. Vrlo su moderne i nadasve udobne, što Vam olakšava da cijelu noć možete provesti na visokim petama.

SHOE BOX, 349,90 KN

Ako i dalje ne želite gaziti u visokim potpeticama, izaberite profinjenu usku ravnu potpeticu barem 7cm.

MANGO, 349,90 KN

Mnoge od vas možda preferiraju balerinke, no one lijepo pristaju na visokim elegantnim damama, dok na niskim ženama balerinke i ugssice  NO WAY.
Kad smo odlučile razveseliti se novom štiklom sjetimo se ponajprije što već imamo u ormaru, pa krenimo u shooping.

CRNA CIPELA IDE NA SVE MODNE KOMBINACIJE

Počastimo se nekim novim modelom koji malo odskače bojom ili modelom. Za sve nesigurne tu je vječna crna, koja kao i mala crna haljina mora biti dio vašeg odabira. Crna je nezaobilazna jer ide na sve modne kombinacije, i kao takva stoji na prvom mjestu bila to ljetna sandala, salonka, čizmica ili pak najnoviji modeli kao što su socks boots.

MANGO, 549,90 KN

SHOE BOX, 399,90 KN

Nakon svega spremne smo na varijacije na temu štikla: “štikla vaka štikla naka, al ništa kontra štikle.”
Zaplešite u snovima sa svojim novim štiklama koje će nas odvesti  k novoj priči o zimi i njenim novim nezaobilaznim outfitima.
La pa pa
Ester.