Miris je osjetilo koje se prvo razvija kod čovjeka. Mirisi nam dugo ostaju u pamćenju, izazivaju emocije, utječu na raspoloženje, podsjećaju na prošle trenutke ili osobe, a u najvećem broju slučajeva upravo je mirisima izazvan déjà-vu. Čovjek može zapamtiti i prepoznati čak do 50.000 mirisa – ugodni kod žena izazivaju osjećaj sreće, a kod muškaraca uzbuđenje. 

Naš prepoznatljivi tjelesni miris je toliko jak identifikacijski faktor da bi nas naše voljene osobe mogle prepoznati čak i u odsustvu nekih drugih osjetila, kao što je npr. vid. Ovo su samo neki od razloga zašto je važno odabrati najbolji miris za sebe, koji će u nama probuditi istinsku osobnost i naglasiti karakteristike koji drugi oko nas toliko vole. Neka vas pamte po mirisu...

U SAMOJ SRŽI MUŽEVNOSTI 

Prepoznatljivi i dugotrajni parfemi za muškarce nadahnuti su čovjekom i detaljima L'Occitaneove baštine. Kao što je L'Occitane uvijek vjeran svojim korijenima i ovoga puta svaki od tri mirisa spoj su prirodnih sastojaka iz Francuske. Svakim prirodnim sastojkom i svakom mirisnom notom, novi neodoljivi mirisi povezani su s načelima L'Occitaneova brenda kao i njegovom bogatom poviješću. 


Eau de Parfum Home Karité Corsé, topao je gurmansko-senzualni miris koji predstavlja istinitu priču o susretu Oliviera Baussana, osnivača L'Occitanea, i žena iz Burkine Faso koje uzgajaju oraščiće karitea. Topao miris prženog karite badema, zagrijan je pod suhim afričkim suncem, a u kombinaciji s jantarnim prirodnim dodirom francuske muškatne kadulje i toplom, senzualnom notom mediteranskog irisa donosi kombinaciju koju nikad ne biste očekivali!

L'occitane, 602,30 kn

Eau de Parfum Home Olivier Ondé, sofisticirani je miris svježih zemljanih nota koji predstavlja odu maslini iz Provanse – omiljenom povijesnom L'Occitane sastojku. Okrepljujući miris stoljetnog polja maslina nakon kiše, u kombinaciji sa zelenim aspektom francuske ljubičice i notom mentola mediteranskog eukaliptusa, ostavlja zemljani i prirodni miris u kojeg će se zaljubiti svaki muškarac koji voli prirodu.

L'occitane, 602,30 kn

Eau de Parfum Home Bois Flotté jedan je od onih mirisa koji vas osvaja na prvu i ostaje u pamćenju zauvijek. Svježe i aromatične arome donose jednostavnost užitka, a slave L'Occitaneovu posvećenost očuvanju oceana, mora i kopna. Ovaj miris savršeno ujedinjuje svježe, mineralne note rijeka i oceana, s ružmarinom iz Francuske, te drvenastim začinskim notama sa suptilnim dodirom lavande i crvenih algi.

L'occitane, 602,30 kn