Lijepi i njegovani nokti san su svake žene, ali i muškarca. Pri tome nije važno volite li duge ili kratke nokte, nećete pogriješiti niti u jednom slučaju, ono na što morate paziti jest da oblik noktiju laska vašim rukama, ali i stilu života. Trendovi se mijenjaju, a za 2021 godinu u središtu pozornosti su jednostavne  i minimalističke manikure i stilovi koje je lako održavati.

Jedan od trendova minimalizma je poznata i nekada omiljena francuska manikura i to u njezinom najjednostavnijem obliku s bijelom crtom na vanjskom rubu nokta te mliječna baza. Trend koji se nastavlja još od prošle godine su nude tonovi s vrlo jednostavnim i decentnim detaljima na kraćim noktima, ovakva manikura je definitivno omiljena i trenutno najtraženija. Ove godine prevladava jednostavnost te takav trend pristaje svima.

CHIX threading bar (1.kat Tower Center)- Threading bar vodi se zapadnjačkim konceptom koji uključuje: „walk in“  - što znači da dođeš kad god hoćeš bez potrebe za naručivanjem, jedinstven dizajn, stručne djelatnice s jedinstvenom podukom, te četiri sjedalice tako da nema čekanja i redova.

Osim oblikovanja obrva koncem, CHIX threading bar među svojim uslugama nudi trajni lak, mini val trepavica i lashlift  te kompletni make up


Douglas, na sniženju 112 kn (Set sadrži:
Natural Care Cream - 15 ml
Nail Oil - 16 ml
Rašpica - 1 komad
Četkica za nokte - 1 komad 

Douglas, na sniženju 14,90 kn (Odstranjivač laka za nokte s aloe verom koji uklanja sve lakove u jednom pokretu)

Muller, 29,90 kn

Dm, 24,90 kn (alverde serum za nokte bogat je kalcijem i biljnim keratinom. Ovi prirodni sastojci njeguju kožu oko noktiju i potiču prirodan rast noktiju. Ulje sjemenki šipka, ekstrakt šipka, ružina voda i shea maslac također daju noktima intenzivnu vlagu. Krhki nokti i uglavnom bolne pukotine na kutikuli sada su stvar prošlosti)