Koji proizvodi su sigurni za njegu osjetljive bebine kože? Kako bez straha odabrati sastojke? Dijete u naš svijet dolazi poput vala - vala sreće, divljenja i ljubavi. Novoj maloj osobi želimo pokloniti najnježnije i najsigurnije proizvode. Stručnjaci iz Melvite svjesni su neprestane roditeljske brige te su upravo radi toga razvili najnoviju i najnježniju kolekciju proizvoda za bebinu kožu. Organska dječja kozmetika obogaćena je posebno odabranim nježnim sastojcima uz koje će koža bebe biti zaštićena i nahranjena. 

Najnovija kolekcija sastoji se od Baby nježnog gela za kupanje i kosu koji je posebno dizajniran za osjetljivu dječju kožu. Njegova jednostavna i čista formula umiruje kožu i poštuje njenu prirodnu ravnotežu, a sve zahvaljujući visokom udjelu omega-3 masnih kiselina i vitamina E. 

Bez brige da će gel nadražiti oči te sa sigurnošću da će bebina koža nakon kupanja biti omekšana i zaštićena od isušivanja, kupanje se pretvara u pravu zabavu i opuštanje. Baby hidratantno mlijeko za lice i tijelo neizostavan je dio njege osjetljive dječje kože te je idealno za hidrataciju dječjeg lica. Obogaćeno je organskim uljem sjetvenog podlanka koje omekšava, štiti i umiruje crvenilo i iritaciju bebine kože. Organski i prirodni proizvodi iz nove kolekcije dizajnirani su bez parabena, sulfata, bojila i alergena te su testirani pod pedijatrijskim nadzorom. Razmazite svoju bebu igrom čišćenja, njege i zabave.

Muller, Baby hitratantno mlijeko za lice i tijelo 114,90 kn (15,25 eur)

Muller, nježni gel za kupanje i kosu 104,90 kn (13,92 eur)